0

Ο Παναθηναϊκός είναι 8 στους 9 μήνες της σεζόν αήττητος

Δεν…υπάρχουν αυτά που κάνει αμυντικά φέτος ο Παναθηναϊκός. Το Τριφύλλι έχει την καλύτερη άμυνα της Ελλάδος και μία από τις καλύτερες της Ευρώπης. Χάρη σε αυτό, παρότι έχει την 5η καλύτερη επίθεση της χώρας, το πρωτάθλημα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος του, είναι στα “χέρια” του.

Οι Πράσινοι, είναι…μετρ στο να κρατάνε το 0 στην άμυνα. Το έχουν αποδείξει άλλωστε. Έχουν δεχθεί μόλις 1 γκολ σε 11 παιχνίδια, την στιγμή που γράφονται οι λέξεις αυτές. Όλα αυτά, έχουν “οδηγήσει” τον Παναθηναϊκό σε ένα απίστευτο στατιστικό.

Περνάνε οι μήνες και ο Παναθηναϊκός στις ήττες δίπλα έχει 0

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις εγχώριες διοργανώσεις της, είναι 8/9 μήνες αήττητη. Με λίγα λόγια, με εξαίρεση τον…καταραμένο Γενάρη, το Τριφύλλι δεν έχει χάσει ούτε για δείγμα. Ενώ, βρισκόμαστε πλέον στον τελευταίο μήνα της φετινής σεζόν, όπου οι Πράσινοι θα δώσουν τα 3 τελευταία ματς τους για το 2022-2023.

Όταν ο Παναθηναϊκός μας…έμαθε την προπαίδεια του 3

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έκανε το 2/2 τον Αύγουστο του 2022 απέναντι σε Ιωνικό εντός και ΟΦΗ εκτός. Έπειτα, τον Σεπτέμβριο ήρθε το 3/3 απέναντι σε Λεβαδειακό, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα. Ακολούθησε ο καταπληκτικός Οκτώβριος με το 5/5 (ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Άρης, Βόλος) που ολοκλήρωσε το επικό 10/10.

Το Τριφύλλι έκανε το 1 ισοπαλία και 2 νίκες (Ολυμπιακός, Παναιτωλικός και Ατρόμητος) τον Νοέμβριο για να πάει αήττητο στην μεγάλη διακοπή του Μουντιάλ. Τον Δεκέμβριο έδωσε 3 αναμετρήσεις. Ήταν μια για το κύπελλο με τον Βόλο εντός, την οποία κέρδισε. Αλλά και 2 στον θεσμό του πρωταθλήματος, φέρνοντας ισοπαλία με Ιωνικό και ΟΦΗ. Η…κοιλιά είχε ήδη ξεκινήσει.

Ο…καταραμένος Γενάρης του Παναθηναϊκού

Τον Ιανουάριο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν σε καθόλου καλό “φεγγάρι”. Οι Πράσινοι σε 8 ματς, είχαν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες. Έχασαν για πρώτη φορά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και αποκλείστηκαν από τον θεσμό του Κυπέλλου.

Επιστροφή στην κανονικότητα

Η κορυφή της βαθμολογίας όμως ήρθε ξανά. Καθώς η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον Φεβρουάριο είχε 3 νίκες και 1 ισοπαλίες σε 4 αγώνες. Τον Μάρτιο σε 3 παιχνίδια 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Ενώ, στον…γεμάτο Απρίλιο των playoff, 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και φυσικά καμία ήττα.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει…μπροστά του τους 3 τελευταίος “τελικούς” της σεζόν. Με ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” και Άρη στην ιστορική του έδρα. Ένα ματς-φιέστα; Ίσως. Πως θα συμβεί αυτό; Αν το Τριφύλλι κάνει το απόλυτο. Με 3/3, οι Πράσινοι θα είναι οι πρωταθλητές Ελλάδος για το 2023, ακόμα και αν…η γη έρθει ανάποδα. Θα είναι εύκολο; Σε καμία περίπτωση. Ο Παναθηναϊκός όμως ΜΠΟΡΕI!

 

Νικολογιάννης: «Έχει προβάδισμα, αλλά πρέπει να είναι πολύ καλύτερος ο Παναθηναϊκός»

Previous article

Ο δρόμος προς τα αστέρια για τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.