0

Την ανανέωση της συνεργασίας με την Κατερίνα Σωτηρίου για ακόμα έναν χρόνο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν η Κατερίνα Σωτηρίου.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία για ακόμα έναν χρόνο με την Ελληνίδα παίκτρια, που στις δηλώσεις της ευχαρίστησε μεταξύ άλλων, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Τάκη Μαλακατέ για την παρότρυνση να συνεχίσει να αγωνίζεται με το «τριφύλλι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Σωτηρίου για την αγωνιστική σεζόν 2023-2024 για το γυναικείο τμήμα καλαθοσφαίρισης.

Συνεχίζονται εντυπωσιακά οι φετινές ανανεώσεις για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο καθώς η Κατερίνα Σωτηρίου θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι».

Η έμπειρη σμολ φόργουρντ θα αγωνίζεται και φέτος στα «πράσινα» και αναμφίβολα προσδίδει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας. Η Σωτηρίου είναι μια από τις καλύτερες Ελληνίδες μπασκετμπολίστριες και το παλμαρέ της μιλάει από μόνο του

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενη για την ανανέωση της συνεργασίας μας με την ομάδα. Νιώθω ότι έχω ακόμη πράγματα να δώσω και να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο στο να εμφανιστούμε ανταγωνιστικές και καλύτερες διεκδικώντας τίτλους και καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ Μαλακάτε για την παρότρυνση να συνεχίσω καθώς επίσης τον κ Βρανοπουλο και την κόουτς Καπογιάννη για την εμπιστοσύνη και στήριξη αμφότεροι. Ανυπομονώ για «μαγικές» στιγμές μαζί με τον κόσμο μας».

Sold out σε χρόνο… dt και πάλι η Λεωφόρος!

Previous article

Η UEFA τελειώνει τη συνεργασία με την ΕΠΟ για Elite και Α’ κατηγορίας διαιτητές μετά την επίθεση στον Μάσα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.