0

Ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι στην φάση του γκολ του Μαντσίνι υπάρχει πέναλτι για το «Τριφύλλι» κι αποβολή για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «Αθλητική Τετάρτη»:

Για την φάση του 1-0: «Στην επίθεση της ομάδας του Παναθηναϊκού, ο Σπόραρ σπρώχνεται εντός περιοχής. Οφσάιντ δεν υπάρχει, φεύγει από κανονική θέση, ο παίκτης του ΠΑΟΚ δεν πάει στην μπάλα, τον ανατρέπει. Το πέναλτι δεν έχει πλεονέκτημα, αλλά επειδή έχει αμεσότητα στην επίτευξη του τέρματος, το γκολ μέτρησε κανονικά. Διαφορετικά θα ήταν πέναλτι και κόκκινη».

Για ένα χέρι του Κώτσιρα που ζήτησε ο ΠΑΟΚ: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζητούν παράβαση για χέρι, αλλά ο Κώτσιρας το έχει μαζέψει στο σώμα του και δεν υπάρχει παράβαση».

Για την αποβολή του Σχένκεφελντ: «Και ο ίδιος ο Σχένκεφελντ παραδέχτηκε ότι έκανε παράβαση. Σήκωσε το πόδι ψηλά, χτύπησε τον αντίπαλο στο πρόσωπο, ήταν κόκκνιη κάρτα. Σωστά την έδωσε ο διαιτητής που ήταν δίπλα».

Aυτός είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός!

Previous article

Ιστορική στιγμή για τον Παναθηναϊκό, διασφαλίζει το μέλλον του με το ΟΑΚΑ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.