0

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής στα playoffs της Stoiximan Super League, με τον elite Φέλιξ Μπριχ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον… Βασίλη Φωτιά στο Άρης-ΑΕΚ.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής στα playoffs της Stoiximan Super League και έχουμε… εκπλήξεις από το πουθενά!

Διότι από χθες είχε γίνει γνωστό από γερμανικά Μέσα πως ο Φέλιξ Μπριχ, ο οποίος είναι διαιτητής elite κατηγορίας, θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον Γερμανό ρέφερι να έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μαρκ Μπόρεχ, Στέφαν Λουπ και τέταρτο τον Πέτρο Τσαγκαράκη (Χανίων). Διαιτητής VAR ο Γκίντερ Περλ (Γερμανία) και AVAR ο Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου).

Την ίδια ώρα, προκαλεί έκπληξη ο ορισμός Έλληνα διαιτητή στο Άρης-ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού πρόκειται για έναν ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα στη μάχη της κατάκτησης του τίτλου.

Ο Βασίλης Φωτιάς ορίστηκε, λοιπόν, να διευθύνει τον αγώνα, με βοηθούς τους Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτ/νίας), Ανδρέα Μεϊντάνα (Αχαΐας) και τέταρτο τον Θανάση Τζήλο (Λάρισας). Στο VAR βρίσκεται ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και AVAR ο Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδία).

 

Νικολογιάννης: «Τρομερός ο Ιωαννίδης, απαράδεκτος ο Σένκεφελντ – Δεν έχει προηγούμενο το φετινό»!

Previous article

Αντίδραση από Παναθηναϊκό: «Βάφτισαν elite τον Φωτιά και τον… Διαμαντοπούλοβιτς-Νταμπάνοβιτς»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.