0

Ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε τον ΠΑΟΚ και πλέον πάει για μια ζαριά τίτλου στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό. Μπάλα είναι κι έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα. Ας το απολαύσουμε.

Όχι μη… μασάτε απ’ τον τίτλο, δεν έχω πάθει “εγκεφαλικό”. Μάλλον αρχίζουν να πιάνουν τόπο οι ασκήσεις… ηρεμίας, αν και προσωπικά πολύ πριν πάω στο γήπεδο για το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και ζήσουμε όλοι μαζί το “θρίλερ” της 8ης αγωνιστικής των playoffs, κάθισα και το φιλοσόφησα πάρα πολύ:

Είναι τόσο μεγάλη η ένταση με την οποία ζουν όλοι αυτό το φίνις των εφετινών playoffs, είναι πραγματικά τόσο ακραία τα συναισθήματα, σαν… roller coaster ανέβα-κατέβα, είναι τόσο μεγάλα κι ατελείωτα τα… τεστ κοπώσεως που περνούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού (και της ΑΕΚ), που στο τέλος της ημέρας έχω/έχουμε χάσει όλοι κάτι πολύ πιο σημαντικό και ίσως ουσιαστικό: Δεν το απολαμβάνουμε διόλου, όπως θα έπρεπε να το απολαμβάνουμε αυτό το άνευ προηγουμένου (στο ελληνικό πρωτάθλημα τουλάχιστον) φινάλε της σεζόν.

Ειδικά όλοι όσοι έχουν τον Παναθηναϊκό μέσα στο αίμα τους κι έχουν ζήσει όσα έχουν ζήσει τα προηγούμενα χρόνια (προτού αναλάβει τα ηνία του “τριφυλλιού” ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς), μέσα σ’ όλο αυτό το μείγμα των συναισθημάτων και της πίεσης που αισθάνονται προκειμένου να έρθει φέτος η στιγμή της “λύτρωσης”, μετά από 13 χρόνια ας ανατρέξουν -όχι πολύ μακριά- πέντε χρόνια πίσω, για να θυμηθούν τι έκαναν και τι ζούσαν τέτοιες μέρες.

Νικολογιάννης: «Έχει κίνητρο ο Ολυμπιακός να κόψει το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό»

Previous article

Για ρεκόρ προσέλευσης στο ΟΑΚΑ, στον τελικό με τον Ολυμπιακό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.