0

Κόντρα σε Σβάρνα και Παπανικολάου ο Καρλίτος πανηγύρισε δεύτερο σερί κύπελλο με την Λέγκια Βαρσοβίας.

Μέχρι την ηλικία των 30 ετών ο Καρλίτος δεν είχε πανηγυρίσει τίτλο με καμία από τις ομάδες που είχε αγωνιστεί. Πρώτος του τίτλος ήταν το πρωτάθλημα με την Λέγκια Βαρσοβίας την σεζόν 2018-2019.

Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για λογαριασμό της Αλ Ουάχντα, αλλά δεν ταίριαξε και τον Ιανουάριο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός επιθετικός στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα δεν προσέφερε στον πράσινο σύλλογο τα δέοντα. Την περασμένη σεζόν έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία του τριφυλλιού και στο τέλος πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Στις 21/05/2022 κατέκτησε λοιπόν τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα του. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μπήκε στην θέση του Φώτη Ιωαννίδη στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης. Πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος, ήρθε ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος για τον Ισπανό. Ο Καρλίτος δεν αγωνίστηκε με την πρωτοπόρο Ράκοβ στον τελικό την Τρίτη (2/3/2023) αλλά η ομάδα του κέρδισε τον τίτλο κόντρα μάλιστα στα ελληνόπουλα Σβάρνα και Παπανικολάου.

Ο 24χρονος μέσος Γιάννης Παπανικολάου και ο 25χρονος αμυντικός Στράτος Σβάρνας έπαιξαν και στα 120 λεπτά του τελικού Κυπέλλου Πολωνίας. Η ομάδα των δύο Ελλήνων ηττήθηκε στα πέναλτι με 6-5 και ο Καρλίτος στέφθηκε κυπελλούχος Πολωνίας.

 

Η πρόταση ΠΑΟ σε Καμπάτσο είναι τέτοια που ούτε η Ρεάλ μπορεί να την φτάσει – Ποιο το τελικό… εμπόδιο!

Previous article

Χωρίς Πέρεθ δεν μπορεί! Το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.