0

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν πάντα αρωγός στις προσπάθειες των κοριτσιών τόσο στο μπασκετ όσο και στο βόλεϊ και το Σάββατο στις 7μμ ψήνεται νέο ρεκόρ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Κι αυτό γιατί έχοντας διαπιστώσει τα εγγενή προβλήματα στη διεξαγωγή μεγάλων αγώνων πριν από το Game 2 της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε ότι το τρίτο ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Τα εισιτήρια βγήκαν στην κυκλοφορία και η κινητικότητα είναι πολύ μεγάλη, κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι το ΟΑΚΑ (που από 01/07 περνάει στα χέρια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός) θα είναι… καταπράσινο.

Η προπώληση είναι πρωτοφανής για αγώνα βόλεϊ γυναικών και θεωρείται δεδομένο ότι θα καταγράφει νέο ρεκόρ στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού σε αγώνες γυναικών.

Το ΟΑΚΑ μάλιστα προσφέρεται για την άνεση και οικογενειών, κι αυτός ήταν ένας στόχος της διοίκησης του Παναθηναϊκού να προσελκύσει και τους γονείς με μικρά παιδιά στο γήπεδο, ώστε να συνδυαστεί μια πιθανή κατάκτηση πρωταθλήματος με την παρουσία τόσο των παλαιών όσο και των νέων γενεών.

Η πώληση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο (https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-olympiakos-volley-league-gynaikon-1/) ενώ δυο ώρες πριν τον αγώνα (πρώτο σερβίς στις 7μμ, ζωντανά μόνο από το PAO TV) θα ανοίξουν εκδοτήρια για φυσική πώληση εισιτηρίων στο Parking 5 του ΟΑΚΑ.

 

Νικολογιάννης: «Στον Παναθηναϊκό ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν στο Φάληρο – Μπουρλότο από ΚΕΔ/ΕΠΟ»

Previous article

Συνεχίζεται η πρετοιμασία ενόψει Περιστερίου με τρεις απουσίες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.