0

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, τιμωρήθηκε με τρεις μήνες αποκλεισμού από τα γήπεδα.

Ο Παναθηναϊκός είναι αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με τα μεταγραφικά σενάρια πάντως να συνεχίζονται διαρκώς και το όνομα του Φίλιπ Μλαντένοβιτς να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Στην Πολωνία υποστηρίζουν πως ο Σέρβος μπακ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» και από το καλοκαίρι θα φορά την φανέλα της ομάδας, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από την ΠΑΕ.

Ο Μλαντένοβιτς πάντως πρωταγωνίστησε αρνητικά στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας, αφού χτύπησε τρεις αντιπάλους του και κλήθηκε σε απολογία, με την Πειθαρχική Επιτροπή να τον τιμωρεί με τρεις μήνες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο ύψους 26 χιλ. ευρώ.

Αφού γλίτωσε τα… χειρότερα λοιπόν δεν τίθεται θέμα αλλαγής δεδομένων. Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός πράγματι παρακολουθεί τον παίκτη και τον θέλει, όμως οποιαδήποτε εξέλιξη θα υπάρξει δεδομένα μετά το τέλος του Πρωταθλήματος, όταν η ομάδα θα ασχοληθεί με μεταγραφικά ζητήματα.

Το ποστάρισμα της ΠΑΕ για το ντέρμπι «αιωνίων» (Pic)

Previous article

Το… ψάχνει για Χεζόνια ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.