0

Ο Μπερνάρ έχασε φάσεις με τον ΠΑΟΚ που στον Παναθηναϊκό σκέφτονται μην τύχει και στοιχίσουν.

Ειδικά με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η εμφάνισή του ήταν αυτή που έπρεπε. Όχι μόνο το γκολ αλλά γενικά τα πατήματά του. Ήταν αυτός ο Μπερνάρ που έπρεπε.

Δυο ντέρμπι όμως πρόσφατα, με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Με την ΑΕΚ λίγα πράγματα όπως όλη η ομάδα. Με ΠΑΟΚ πιο δραστήριος όπως και όλο το σύνολο. Πάντως με τον Ολυμπιακό ο Μπερνάρ έμεινε εκτός βασικής 11άδας του Παναθηναϊκού και ίσως αυτό να ήταν ένα μήνυμα;

Αν τελικά ο Παναθηναϊκός δεν κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα, θα κακίσει κανείς όποιον πει πως ποδοσφαιριστές επιπέδου Μπερνάρ ένα από τα δύο τετ α τετ με τον Κοτάρσκι θα πρέπει να τα τελειώνουν.

Ο Βραζιλιάνος δεν είναι όποιος και όποιος. Αλλά είναι οι απαιτήσεις τέτοιες. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που έχει παίξει στην Premier League και Μουντιάλ με τη Βραζιλία. Τεράστιο παικτικό κεφάλαιο.

Δεν είναι λίγες οι φορές φέτος που έχει αγωνιστεί κάτω από το μ.ο. του και αυτό έχει στοιχίσει. Και το ακόμα χειρότερο είναι πως όποτε παίζει στα στάνταρ του, ο Παναθηναϊκός δεν λαθεύει.

Μόνο μη στοιχίσει στην ομάδα το όχι καθαρό του μυαλό, η όχι καλή τοποθέτηση του ποδιού του στα πλασέ που έκανε απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

 

«Σπεσιαλιτέ» του Παναθηναϊκού τα εκτός έδρας παιχνίδια και δη τα μεγάλα

Previous article

Ενδιαφέρον από εταιρεία-κολοσσό – Πολλά εκατομμύρια στα ταμεία – Κίνηση ματ Γιαννακόπουλου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.