0

Ο Παναθηναϊκός δεν ανακοίνωσε αποστολή σήμερα, καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή προκειμένου να δει ποιοι θα είναι έτοιμοι από άποψη ενέργειας και δυνάμεων.

Ο Παναθηναϊκός έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊο τις τελευταίες μέρες, κάτι που σημαίνει ότι όλοι όσοι έχουν νοσήσει θα είναι καταβεβλημένοι. Άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει ποιοι παίκτες θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το ντέρμπι της Δευτέρας και ουσιαστικά όλα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν από το ματς.

Το τριφύλλι λοιπόν δεν θα ανακοινώσει αποστολή σήμερα ενώ «γρίφος» παραμένει και η ενδεκάδα του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος προπονητής θέλει να είναι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν θα είναι σε καλή κατάσταση, προκειμένου να βγάλουν ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι που θα έχει μεγάλη ένταση.

 

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αγραβάνης, μέρος του προγράμματος ο Πάρις Λι

Previous article

Ανακοίνωσε τη σέντερ Κόρτνεϊ Ρέιντζ ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.