0

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι καταστρατηγήθηκε κάθε ηθική στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό έχει πεισμώσει Γιοβάνοβιτς και παίκτες, ενώ θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις.

Για αδιανόητη απόφαση, αναφορικά με την διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και αστειότητες ως προς εκείνους που αμφισβητούν τα 29 κρούσματα του Παναθηναϊκού, έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, που προανήγγειλε εξελίξεις μετά το ντέρμπι των «αιωνίων»!

«Τα κρούσματα υπάρχουν αλλά ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να πάει να παίξει αύριο με τον Ολυμπιακό. Σαν οργανισμός δεν θέλει να αντιδράσει πριν το παιχνίδι, είναι και επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να μείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες, αλλά μετά το ματς να περιμένουμε διάφορες αντιδράσεις. Υποχρεώνουν τον Παναθηναϊκό να πάει να παίξει ένα παιχνίδι με 29 κρούσματα, είναι μια αδιανόητη απόφαση. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν παίκτες που ήταν ασυμπτωματικοί και μετά εμφάνισαν σοβαρά προβλήματα. Εδώ καταστρατηγήθηκε κάθε ηθική για να πάρει μια ομάδα, στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΑΕΚ, το πρωτάθλημα. Να πω επίσης για την υποκρισία του συναφιού μας, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν σήμερα αναφορές σε αστειότητες όταν έχουμε 29 κρούσματα. Είναι ντροπή, ισχυρίζονται δηλαδή και θα πρέπει να το αποδείξουν κάποια στιγμή ότι δεν υπάρχουν τα κρούσματα. Το λέω από τώρα, θα γίνει διασπορά σε άλλες ομάδες, θα το βρουν μπροστά τους και θα φωνάζουν -σωστά- τότε. Δεν θα έπρεπε όμως να συμφωνήσουν να γίνουν τα ματς αύριο, αλλά θα έπρεπε να πουν να γίνουν Τετάρτη. Οι όποιες εξελίξεις και οι όποιες αντιδράσεις, που θα είναι σφοδρές, θα υπάρξουν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά έχουν πεισμώσει παίκτες και προπονητή, θα προσπαθήσουν να πάρουν μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Παναθηναϊκού, με βάση τα δεδομένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως, αν το «τριφύλλι» κερδίσει αύριο τον αιώνιο αντίπαλό του, θα έχει ένα μεγάλο αβαντάζ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα τι θα κάνει η ΑΕΚ.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός θα κατεβάσει μια αξιόμαχη 11άδα απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά το θέμα είναι πόσοι θα αντέξουν ή θα πρέπει να γίνουν αλλαγή στην διάρκεια του ντέρμπι.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Ρέιντζ: “Ανυπομονώ για την υπέροχη ατμόσφαιρα – Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό”

Previous article

Αυτό είναι το μέλλον του Γερεμέγεφ μετά τον Λεβαδειακό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.