0

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στο… πάνω ράφι παικτών της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν θέλει να φέρει μαζί του στο ΟΑΚΑ τον πολύπειρο Ροντρίγκ Μπομπουά!

  • Ο Εργκίν Αταμάν κατά κάποιον τρόπο είναι διπλοθεσίτης: συνεχίζει να προπονεί την Εφές ώστε να την οδηγήσει στη κατάκτηση του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά παράλληλα σχεδιάζει και τον Παναθηναϊκό της επόμενης χρονιάς.
  • Ηδη άλλωστε έχουν γίνει από τους «πράσινους» κάποιες κινήσεις, που έχουν να κάνουν με τον Βιλντόζα, τον Κώστα Αντετοκούνμπο και τον Μωραΐτη, υπάρχει, όμως, και συνέχεια, που είναι και η πιο δύσκολη.
  • Και αυτό γιατί ο Τούρκος προπονητής πρέπει να βρει τον βασικό πλέι-μέικερ και τον βασικό σέντερ, που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Το χαμόγελό του θα ήταν διάπλατο αν μπορούσε να κλείσει τον Καμπάτσο και τον Λεζόρ. Ο Παναθηναϊκός παλεύει αυτές τις περιπτώσεις, γνωρίζει, όμως, ότι οι πιθανότητες να τις υλοποιήσει είναι λίγες.
  • Οι «πράσινοι» θα πάρουν παίκτες και σε άλλες θέσεις και δη στις «πλάγιες», όπου για την επόμενη χρονιά είναι με συμβόλαιο ο Τόμας και ο Γκριγκόνις. Ο δεύτερος θεωρείται πολύ δύσκολο να μείνει, ο πρώτος έχει κάποιες περισσότερες πιθανότητες.
  • Ο Αταμάν, όμως, σκέφτεται διάφορα πράγματα και ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Ροντρίγκ Μπομπουά, τον οποίο και έχει στην Εφές. Ο Γάλλος σούτινγκ-γκαρντ είναι –κλεισμένα- 35άρης, αλλά οι ταυτότητες και οι ηλικίες δεν παίζουν μπάσκετ. Και ο Μπομπουά συνεχίζει να τα καταφέρνει μία χαρά, ερχόμενος από τον πάγκο.
  • Το μεγάλο του ατού δεν είναι άλλο από το σουτ και είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος είχε 48.6% στο τρίποντο στην Ευρωλίγκα, όντας από τους κορυφαίους του είδους.
  • Ο Μπομπουά γενικώς δεν είναι ένας τυχαίος παίκτης και άλλωστε παλιότερα είχε περάσει και από το ΝΒΑ, παίζοντας στους Ντάλας Μάβερικς του Ντιρκ Νοβίτσκι. Είναι μάλιστα και πρωταθλητής ΝΒΑ, αφού ήταν στους Μαβς, που το 2011 πήραν την κούπα, στους τελικούς με τους Μαϊάμι Χιτ.
  • Συνολικά έπαιξε 4 χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τους Μαβς και εκεί είχε 7.1 πόντους ως μέσο όρο.
  • Μετά το ΝΒΑ επέστρεψε στην Ευρώπη για να παίξει σε Σαρλερουά, Λε Μαν, Στρασμπούρ, Μπασκόνια και από το 2018 μέχρι σήμερα είναι στην Εφές, στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν, ως ένα πολύτιμο εργαλείο, όπλο πολυτελείας θα λέγαμε, που τις περισσότερες φορές δίνει τις πρέπουσες λύσεις.
  • Και είναι μάλιστα κι ένας παίκτης, που έχει παράδοση πολύ καλών εμφανίσεων κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί να ξέρει κανείς αν αυτό παίζει μεγάλο ρόλο, παρόλα αυτά ο Αταμάν τον έχει στο μυαλό του για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να φτιάξει. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι θα τον πάρει σίγουρα με τον Τούρκο προπονητή, πάντως, να θέλει να κλείσει τις περισσότερες μεταγραφικές υποθέσεις του «τριφυλλιού» όσο πιο γρήγορα γίνεται.
  • Για αυτό άλλωστε και έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις σχετικές επαφές, τις οποίες και έχει εντατικοποιήσει τις τελευταίες μέρες.

Τόσα δίνει κάθε χρόνο για την προστασία της ομάδας ο Αλαφούζος!

Previous article

Το σκέφτεται ο Αλαφούζος να πλαισιώσει με τεχνικό διευθυντή τον Γιοβάνοβιτς!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.