0

Στις νίκες επέστρεψε ο Παναθηναϊκός Β΄ απέναντι μάλιστα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Οι πράσινοι εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν και πήραν τη νίκη επί της ΑΕΛ, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του Βορείου ομίλου της Super League 2.

Το τριφύλλι πήρε αρχικά προβάδισμα με τον Σαρδέλη στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία των γηπεδούχων. Συγκεκριμένα, στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης ο εξτρέμ του τριφυλλιού εκμεταλλεύτηκε την πάσα από τα πλάγια και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο δεν κατάφεραν κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Με την επανέναρξη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ακόμη περισσότερο την πίεσή τους και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα, στο 51ο λεπτό του αγώνα ο Δημήτρης Μαυρίας με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η Λάρισα συνέχιζε να πιέζει, ωστόσο το γκολ της νίκης ήρθε για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι στο 65ο λεπτό του αγώνα έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Ταβάρες να κάνει ένα υπέροχο τελείωμα.

Το σκορ αυτό παράμεινε μέχρι το τέλος και ο Παναθηναϊκός Β΄ πήρε την πρώτη του νίκη μετά από καιρό.

Παναθηναϊκός Β: Μαργκόνο, Λάμψιας (74’ Τουρκοχωρίτης), Προδρομίτης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καραμπάς (66’ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος, Κυριόπουλος (66’ Φουρτάδο), Μαντσίνι (74’ Δημητριάδης), Ταβάρες, Σαρδέλης (54’ Βουτσάς).

ΑΕΛ: Σουλούκος, Ηλιάδης, Πλέγας (33’ Αντράντα), Παπαγεωργίου Κ. (59’ Θωμαΐδης), Όγκμποε, Νίνο (46’ Κοσονού), Κόλα, Παπαγεωργίου Θ. (70’ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Μαυριάς, Τσιριγώτης (46’ Νικολιάς).

 

Εντάξει, σας πειστέψαμε…: Και άλλος από τον Άρη εκτός….. εναντίον της ΑΕΚ, λόγω πειθαρχικού….

Previous article

Συνεχίζονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό: Διάστρεμμα ο Μαντζούκας!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.