0

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού απαίτησαν να αγωνιστούν με κίνδυνο της υγείας τους στο ματς της σεζόν, παρά τον κορονοϊό!

Χθες ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, που καθόριζε ουσιαστικά το Πρωτάθλημα. Ωστόσο, η ομάδα αντιμετώπιζε σημαντική διασπορά του κορονοϊού με 17 θετικούς παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 9 από τους 11 βασικούς παίκτες είχαν κορονοϊό, αλλά κανείς από αυτούς δεν ήθελε να μείνει εκτός αγώνα. Αντίθετα, ζήτησαν να αγωνιστούν χωρίς να υποβληθούν σε καρδιολογικό έλεγχο, ο οποίος για να πραγματοποιηθεί απαιτεί την ύπαρξη αρνητικού τεστ.

Αν και ο προπονητής δεν πίεσε κανέναν από τους παίκτες να παίξει αντίθετα με την επιθυμία τους, η ομάδα είχε την αποφασιστικότητα να παίξει κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες και ακόμη κι αν έβαζε σε κίνδυνο την υγεία της.

Αυτό έγινε γιατί οι παίκτες δεν ήθελαν να ακυρωθούν οι προσπάθειες που έκαναν όλη την σεζόν από μια γελοία απόφαση της Λίγκας, αφού εάν έμεναν εκτός θα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να παίξει με την… Β’ ομάδα ή την Κ19!

 

Έσκασε η «βόμβα»: «Πράσινη» η Τζασμίν Τζόουνς από το WNBA

Previous article

Κίνηση-ματ από από τον Παναθηναϊκό: Έκλεισε τη Σέρινταν Άτκινσον! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.