0

Οι Πράσινοι φουλάρουν για μία μεγάλη μεταγραφή και από NBA! Ο Εργκίν Αταμάν ήρθε στην Ελλάδα και κάθισε στο τραπέζι μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Σάνι Μπετσίροβιτς, προκειμένου να βάλουν κάτω τα δεδομένα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Πλην του Φακούντο Καμπάτσο, μία από τις κύριες μεταγραφικές προτεραιότητες είναι και η απόκτηση παίκτη στη θέση “4”, καθώς ο Ντέρικ Ουίλιαμς είναι κοινό μυστικό πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στα πράσινα.

Eνα από τα 4άρια που αρέσει πολύ στον Τούρκο προπονητή από την ευρωπαϊκή αγορά, είναι όπως σας έχουμε αναφέρει και ο Ζακ ΛεΝτέι της Παρτιζάν. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ κάνει σούπερ σεζόν φέτος με τους Ασπρόμαυρους του Βελιγραδίου, καταγράφοντας 10,9 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, εκτελώντας με 54,4% από το δίποντο και με 36,8% από το τρίποντο στην κανονική περίοδο της Euroleague.

Ένα ακόμα όνομα που προτάθηκε είναι και αυτό του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ από το NBA! Ο 27χρονος Ισπανός πάουερ φόργουορντ ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη, από την οποία αποχώρησε το 2016 με προορισμό την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φαβορί για την απόκτηση του Χουάντσο (σ.σ. σε περίπτωση που όντως αποφάσιζε οριστικά να παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη) θα ήταν η Ρεάλ, ακόμα περισσότερο μάλιστα αν τα ηνία των Μαδριλένων πάρει από το καλοκαίρι ο Σέρτζιο Σκαριόλο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δηλαδή της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας. Η αναφορά στον Παναθηναϊκό στην υπόθεση Ερνανγκόμεθ γίνεται, ώστε να καταλάβει κανείς τι παίκτες προτείνονται στον Εξάστερο και πόσο ψηλά στοχεύει για την ενίσχυσή του.

Κάτι τελευταίο σχετικά με τον Ροντρίγκ Μπομπουά. Κάθε μέρα που περνά, φαίνεται ότι κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους ο Γάλλος “μπομπέρ” στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε αναμένεται το καλοκαίρι να μείνει ελεύθερος από την Εφές, επομένως ειδικά με την παρουσία του Αταμάν, το Τριφύλλι θα έχει το μεγαλύτερο “όπλο” στην αγορά για να τον υπογράψει.

Είναι πλέον επίσημο: «Πράσινος» ως το 2027 ο Ιωαννίδης!

Previous article

Ανακοίνωσε και την απόκτηση της Τσβίτκοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.