0

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, φαίνεται πως δεν έχει πάρει πολύ καλά τα τελευταία γεγονότα του πρωταθλήματος.

Για αυτό το λόγο σύμφωνα με δημοσίευμα δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα, το powergame.gr, αναφέρει τα εξής:

«Από τα του ποδοσφαίρου δεν σκαμπάζω πολλά, για να μη σας πω σχεδόν τίποτα. Ωστόσο, από τα υπόλοιπα που αφορούν την μπάλα και σχετίζονται με τους προέδρους των ομάδων, σε λίγο παίρνω μεταπτυχιακό.

Επειδή πιάνουν διάφορα οι κεραίες μου, σπεύδω να σας πω ότι εσχάτως αισθάνομαι δικαιωμένος για τα όσα σας έγραφα εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα, μαθαίνω ότι ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος είναι σχεδόν εξοργισμένος με την τροπή που πήρε το πρωτάθλημα.

Και η οργή του έχει να κάνει με την ανοχή απέναντι σε όσα φοβερά και τρομερά έχει κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος. Επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟ και ιδιοκτήτης του ομίλου ΣΚΑΪ έχει κάνει ρεπορτάζ επί του πεδίου, δεν αποκλείω τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, να ξεκινήσει τις αποκαλύψεις».

Ιωαννίδης: «Είμαι δεμένος με τον Παναθηναϊκό, στόχος να κερδίσουμε τίτλους και να κάνουμε πορείες στην Ευρώπη» (Vid)

Previous article

Μέρος της προπόνησης Τρουιγιέ και Φρόκου για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό τους!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.