0

Μπορεί η τρέχουσα σεζόν να μην έχει ολοκληρωθεί για τον Παναθηναϊκό και να υπάρχει στην ατζέντα το τελευταίο παιχνίδι (14/5) της χρονιάς κόντρα στον Άρη, ωστόσο οι «πράσινοι» έχουν ήδη οριοθετήσει τις πρώτες βασικές ανάγκες τους απ΄το παζάρι του καλοκαιριού.

Κι αυτό με βάσει πάντα τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με στόχο την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ που θα ανεβάσει αγωνιστικά…κυβικά του «Τριφυλλιού» εν όψει της νέας περιόδου και της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να περάσουμε στο…παρασύνθημα του ρεπορτάζ, σύμφωνα με απολύτως τσεκαρισμένες πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων, η πρώτη «παραγγελία» που έφυγε από τον Παναθηναϊκό με επίκεντρο την καλοκαιρινή μεταγραφική ενίσχυση περιλαμβάνει τρεις θέσεις.

Συγκεκριμένα, έναν δεξιό (επιθετικό) μπακ, έναν γρήγορο δεξιοπόδαρο στόπερ κι ένα «δεκάρι» με καλές παραστάσεις και με ικανότητα όχι μόνο στη δημιουργία, αλλά και στο σκοράρισμα.

Αυτή είναι η πρώτη (τριπλή) «παραγγελιά» του Παναθηναϊκού εν όψει του μεταγραφικού καλοκαιριού, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως στη μεταγραφική εξίσωση των «πρασίνων» δεν μπορεί να προστεθεί προϊόντος του χρόνου η περαιτέρω ενίσχυση και σε άλλες θέσεις.

Βόμβα: Σκέψεις για αλλαγή φορμάτ στη Basket League!

Previous article

Παρασκήνιο, κόκκινες, πέναλτι, covid, Νταμπάνοβιτς: Έτσι πήραν τον τίτλο από τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.