0

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο της με την ομάδα βόλεί γυναικών.

Στα «πράσινα» και τη νέα σεζόν η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου!

Η Ελληνίδα κεντρική ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο το συμβόλαιο της με τον Παναθηναϊκό παραμένοντας στο «τριφύλλι» για τρίτη διαδοχική σεζόν.

Κατά την παραμονή της στον σύλλογο η 28χρονη διεθνής παίκτρια έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδος, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της στον τρίτο τελικό της Volley League γυναικών απέναντι στον Ολυμπιακό όπου οι «πράσινες» επικράτησαν στο τάι μπρέικ και διατήρησαν τα σκήπτρα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Η διεθνής κεντρική παραμένει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και θα συνεχίσει να ενισχύει το τμήμα στην επίτευξη των στόχων του.

Σε δήλωση της ανέφερε: “Ακόμα μια χρονιά που θα με βρει στα πράσινα. Νιώθω χαρούμενη που θα παραμείνω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τους προπονητές που έδειξαν ενδιαφέρον και με πιστεύουν. Εύχομαι η νέα χρόνια να είναι επιτυχημένη και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της εντός και εκτός Ελλάδος. Τέλος να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους! Ραντεβού τον Αύγουστο!”.».

 

Παπαγιάννης: «Θα τα πούμε στο γήπεδο…»

Previous article

Βόμβα: Σκέψεις για αλλαγή φορμάτ στη Basket League!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.