0

Τα sold out στη Λεωφόρο, έγιναν συνήθεια τη σεζόν 2022-23. Στο παιχνίδι της Κυριακής (14/05) όλα δείχνουν πως θα έχουμε ένα ακόμη. Διαφορετικό απ’ τα άλλα. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει η ελπίδα για τον τίτλο, δεν υπάρχει η διάθεση για ώθηση στην ομάδα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη που θα δώσει πολύτιμους βαθμούς. Υπάρχουν, όμως, πολλά σημαντικότερα στην ατμόσφαιρα.

Έχουν απομείνει λίγα εισιτήρια προς διάθεση για τους φίλους του Τριφυλλιού. Κι εκείνα θα κάνουν… φτερά όσο πλησιάζει το ματς με τον Άρη. Οι εξέδρες θα έχουν τον συνήθη παλμό, το χρώμα, την ατμόσφαιρα στήριξης κι αγάπης. Για να γίνουν ξανά ομάδα και κόσμος, ένα. Όπως ήταν όλη τη σεζόν. Με τη διαφορά πως τώρα είναι ακόμη σημαντικότερο, διότι ο τίτλος χάθηκε. Η στεναχώρια είναι μεγάλη για όποιον αγαπά το Τριφύλλι, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτή η απώλεια. Σχεδόν… με το ζόρι.

Η «δίψα» που συνεχίζει να έχει ο κόσμος, ο οποίος θα βρεθεί μια τελευταία φορά για φέτος πλάι στην ομάδα, είναι η επιτομή της αγάπης και του «δεσίματος». Η πιο τρανή απόδειξη του μεγάλου κέρδους που έφεραν στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του αυτή τη σεζόν. Ας μένουν με άδεια χέρια στο τέλος, γέμισαν ξανά με ελπίδα και ενθουσιασμό τις καρδιές των φιλάθλων. Στοιχείο με ανεκτίμητη αξία για τους Πράσινους.

Το βράδυ της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαϊδης», τα καθίσματα θα είναι και πάλι γεμάτα. Η θέρμη της εξέδρας τεράστια. Για να δείξει την αγάπη προς την ομάδα, τη στήριξη και να τη γεμίσει με… καύσιμο για τη νέα σεζόν πλέον. Επειδή οι πάντες έχουν «αδειάσει» ψυχικά, το χρειάζονται και με το παραπάνω. Προκειμένου να λειτουργήσει ως υπενθύμιση πως δεν τελείωσε άσχημα αυτή η προσπάθεια, αλλά συνεχίζεται μια πορεία που στο τέλος της θα βρει ξανά τον Παναθηναϊκό εκεί που του αρμόζει να είναι. Στην κορυφή της χώρας και στις σημαντικές παρουσίες εκτός συνόρων.

Φυσικά θα αποθεωθεί ο Γιοβάνοβιτς, θα αποθεωθούν οι ποδοσφαιριστές του. Τραγουδώντας το «χόρτο μαγικό» μαζί με την εξέδρα για τελευταία φορά αυτή τη σεζόν. Εκείνη ακριβώς η στιγμή, όπως και όλη η διάρκεια της παρουσίας στη Λεωφόρο για το ματς με τον Άρη, θα είναι και το μήνυμα του κόσμου προς την ομάδα: Ξέρουν πόσο προσπάθησαν, ξέρουν πως χρειάστηκε να «πολεμήσουν» τους πάντες, ξέρουν τι έπρεπε να γίνει για να… λυγίσει δύο αγωνιστικές πριν το τέλος αυτό το σύνολο.

Μια ξεχωριστή… φιέστα περίμεναν στο Τριφύλλι, αλλά ακόμη κι έτσι δε χωρά πίκρα και κατήφεια γύρω απ’ την ομάδα και την προσπάθειά της. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στέλνει το μήνυμα με τη ζήτηση για τα εισιτήρια και τη γεμάτη Λεωφόρο που έρχεται.

Αντεπίθεση με ομίλους και πρωτάθλημα – Το στοίχημα των μεταγραφών!

Previous article

Βέργης: Το «δέντρο Καμπάτσο» (12 εκατ. ευρώ καθαρά για 3 χρόνια!), φανερώνει το τρομερό «δάσος» που θέλει να φτιάξει ο ΠΑΟ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.