0

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής Ούγγρος μέσος, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της πρωταθλήτριας Ουγγαρίας Φερεντσβάρος.

Με την ομάδα της Βουδαπέστης, Φερεντσβάρος, να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το 34ο πρωτάθλημα της ιστορίας της δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον ενδιαφέρον της ομάδας του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ για τον μέσο του Παναθηναϊκού Λάζλο Κλεϊνχέσλερ.

Να θυμίσουμε ότι ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός ήρθε στο Παναθηναϊκό το περασμένο Γενάρη για να ενισχύσει τα χαφ της ομάδας έχοντας μία σχετικά καλή πορεία με την «πράσινη» φανέλα. Ωστόσο, η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας θα δυσκολευτεί να τον κάνει δικό της, καθώς υπάρχει και ένα συμβόλαιο στην μέση το οποίο λήγει και το καλοκαίρι του 2026!

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν (2016-17) με μορφή δανεισμού, από την Βέντερ Βρέμης, στη Φερεντσβάρος κατακτώντας μάλιστα και το Κύπελλο Ουγγαρίας.

 

Και επίσημα Πρωτοψάλτης διετίας στον Παναθηναϊκό!

Previous article

Στον Παναθηναϊκό επίσημα ο Κασάμπαλης!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.