0

Μπορεί ο στόχος του πρωταθλήματος κατά πάσα πιθανότητα να χάθηκε για τον Παναθηναϊκό, όμως η φετινή του πορεία θέτει τις βάσεις για μία ακόμη καλύτερη από την επόμενη σεζόν.

Σε αυτό ακριβώς αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, που μίλησε για τα πρώιμα πλάνα που υπάρχουν στους «πράσινους» όσον αφορά την επόμενη χρονιά.

Σχετικά με το ζήτημα του αν θα αποκτηθεί φορ και εάν θα υπάρξει εμπιστοσύνη στον Μπιλάλ, τόνισε πως: «Είναι πολύ νωρίς να πούμε αν θα πάρει φορ. Ο Μπιλάλ πήρε πολλές ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό Β, δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση όπως στην Κ19, σίγουρα δεν μπορεί να στηριχτεί πάνω του ο Παναθηναϊκός».

Όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, σχολίασε ότι: «Θα γίνουν μεταγραφές και θα αρχίσουν όλα να τρέχουν από τη Δευτέρα, που θα πάρουν άδεια σχεδόν για έναν μήνα όλοι οι παίκτες. Τότε θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Θα προστεθούν ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ για τους ευρωπαϊκούς αγώνες στα προκριματικά. Ο Γιοβάνοβιτς θα κρίνει τους παίκτες με βάση το ότι έφτιαξαν μία ομάδα που μέχρι την προτελευταία αγωνιστική ήταν πρώτη. Δεν θα πάει σε σημαντικές αλλαγές ούτε θα πει να φύγουν παίκτες. Περισσότερο θα γίνουν προσθήκες, ποιοτικές έτσι ώστε να ανέβει το επίπεδο της ομάδας».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη ζήτηση των εισιτηρίων για το ματς με τον Άρη, τονίζοντας ότι είναι μεγάλη και δείχνει πως ο κόσμος αναγνωρίζει τη φετινή προσπάθεια της ομάδας ανεξαρτήτως της κατάκτησης ή μη του τίτλου.

Τέλος, ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στα αγωνιστικά νέα από την προπόνηση, τονίζοντας πως η πορεία των Τρουιγέ και Αϊτόρ είναι πολύ θετική και οι δύο παίκτες πιθανότατα θα υπολογίζονται για τα ευρωπαϊκά ματς.

 

Θέλει να «δέσει» με νέο συμβόλαιο τον Μπρινιόλι μέχρι το 2026!

Previous article

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: Αυτά απαντά ο μάνατζέρ του σχετικά με τον Παναθηναϊκό

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.