0

Γνωστή έγινε η αποστολή της αυριανής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη στη Λεωφόρο, όπως επίσης και της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής των play-offs της Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει συμπεριλάβει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η «πράσινη» αποστολή: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Πέρεθ, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Πλήρης έρχεται ο Άρης

Σχεδόν πλήρης θα παραταχθεί ο Άρης για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής Super League με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (14/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Mateo Garcia, Iturbe, Darida, Luis Palma, Kamara, Camacho, Doukoure, Gray, Rupp, Peersman, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Brabec (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Manu Garcia (τραυματίας), Dabo, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης.

Συνέντευξη τύπου από τον Αλαφούζο για όλους και όλα!

Previous article

«Πράσινη» και η Γενιτσαρίδη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.