0

Τον απολογισμό της σεζόν έκανε μέσω ανάρτησής του στα Social Media ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ευχαριστώντας τον κόσμο για την στήριξη και στέλνοντας μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν!

Μέσω μιας ανάρτησής του στα Social Media, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, έκανε τον απολογισμό του μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ευχαριστώντας τον κόσμο των «πράσινων» για τη μεγάλη του στήριξη και ξεκαθαρίζοντας ότι ο στόχος για την επόμενη σεζόν θα είναι ξανά η κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η ανάρτηση του Σλοβένου εξτρέμ:

«Το τέλος της σεζόν δεν ήταν αυτό που ελπίζαμε. Λόγω των προσωπικών και άλλων θεμάτων μου δεν μπόρεσα να βοηθήσω όσο ήθελα. Τη νέα σεζόν θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί, με έναν στόχο, να φέρουμε το πρωτάθλημα εκεί που ανήκει, στον Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε για την απίθανη υποστήριξη κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Τα λέμε στη Λεωφόρο για τα προκριματικά του Champions League, μέχρι τότε, Πάμε ΠΑΟ».

 

Ανακοίνωσε επίσημα την Καρκάσες ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Λινγκρ ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.