0

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Κρίστιαν Γκάνεα ήταν ένας αθλητής από τους πολλούς που περνούσε ανώδυνα τον κορονοϊό. Ανώδυνα, τρόπος του λέγειν…

Δεν είχε καμία επιπλοκή, όλα έμοιαζαν με τυπική διαδικασία, αλλά στις αναλυτικές εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν σοβαρές επιπλοκές.

Ηταν εκ των πραγμάτων αναγκασμένος να οπλιστεί με υπομονή για να ανέβει τον προσωπικό του Γολγοθά, με την ελπίδα να πέσουν οι τιμές και να του δοθεί το πράσινο φως για την επιστροφή του στα γήπεδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη αυτές τις τελευταίες μέρες. Ήταν ίσως οι πιο δύσκολες μέρες της καριέρας μου. Ο κορονοϊός έχει αφήσει το στίγμα του πάνω μου δυστυχώς και αυτή τη στιγμή η υγεία μου δεν μου επιτρέπει να έχω τον ενεργό ρόλο που θέλω στο ταξίδι που κάνει η ομάδα για να γράψει ιστορία» είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος πλάγιος αμυντικός στις 11 Δεκεμβρίου.

Εκτοτε πέρασαν πέντε μήνες. Οι τελευταίες εξετάσεις, γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου, δεν αύξησαν τις πιθανότητες επιστροφής του. Πλέον, στα τέλη Μαϊου, θα υπάρξει η οριστική ετυμηγορία μετά το νέο κύκλο εξονυχιστικών εξετάσεων που θα πραγματοποιήσει.

Σε περίπτωση που αυτές… ανάψουν το πράσινο φως ο Γκάνεα θα συμμετάσχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Εάν δεν προκύψει η απαιτούμενη βελτίωση, τότε οι πράσινοι θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Χουάνκαρ την επικείμενη αγωνιστική περίοδο.

Για τον Πούχατς άλλωστε δεν υπάρχει περίπτωση παραμονής.

Ιωαννίδης: «Θα γυρίσουμε πιο αποφασισμένοι»

Previous article

Βράβευσε τον Χένρικσεν η Κηφισιά!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.