0

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοίνωσε σήμερα (16/05) την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μάρετ Γκρότες, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ γυναικών και τη νέα σεζόν.

Και του χρόνου στα πράσινα θα είναι ντυμένη η Μάρετ Γκρότες, καθώς ο Παναθηναϊκός ΑΟ έκανε σήμερα (16/05) γνωστό ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με την 34χρονη Ολλανδέζα ακραία με το εντυπωσιακό βιογραφικό!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Maret Grothues για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε η πρωταθλήτρια ομάδα του γυναικείου τμήματος βόλεϊ καθώς η Maret Grothues θα φοράει και τη νέα χρονιά το «τριφύλλι».

Η Ολλανδέζα ακραία (1.80μ.) με το βαρύ βιογραφικό έχει βρει την… Ιθάκη της στον Παναθηναϊκό και αναμένεται να αποτελέσει και φέτος ένα από τα βασικά κομμάτια του «πράσινου» παζλ.

Η Grothues θα διατηρεί και φέτος την ηρεμία στην πίσω ζώνη και τη σιγουριά στη μπροστινή.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η 35χρονη αρχηγός της Εθνικής Ολλανδίας ανέφερε “Κάναμε μια ακόμα πολύ καλή χρονιά με την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Το δύσκολο δεν είναι καμιά φορά να φτάσεις στην κορυφή αλλά να διατηρηθείς σε αυτή και εμείς το πετύχαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα παραμείνω με την ίδια θέληση να παραμείνουμε ο πρώτος Σύλλογος και να κατακτήσουμε όλους τους εγχώριους στόχους με ότι καλύτερο στις διεθνείς μας υποχρεώσεις”».

Παναθηναϊκός ΑΟ για παραχώρηση ΟΑΚΑ: «Ιστορική στιγμή, κατάφερε το ακατόρθωτο ο Δ. Γιαννακόπουλος»

Previous article

Ρήξη χιαστού ο Ταβάρες, μένει εννιά μήνες εκτός στον Παναθηναϊκό Β’!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.