0

Ο Τάσος Νκολογιάννης σχολίασε τη συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου, χαρακτηρίζοντάς τον καταγγελτικό, ενώ αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού από τους αντιπάλους του.

Τον απολογισμό της συνέντευξης του Γιάννη Αλαφούζου, έκανε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νκολογιάννης, κάνοντας λόγο για σημαντική υπόθεση ενώ χαρακτήρισε τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ως καταγγελτικό, θυμίζοντας κάτι από το παρελθόν.

«H σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική, γιατί, μετά από επτά χρόνια, ο Γιάννης Αλαφούζος βγήκε ξανά και μίλησε. Έχει πει πάρα πολλά πράγματα, να θέλετε να πω με έναν τίτλο είναι Αλαφούζος από… τα παλιά. Ήταν καταγγελτικός, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα, στάθηκε και στις διαιτησίες, αλλά κυρίως στο θέμα του Covid. Έδωσε συγχαρητήρια στον Γιοβάνοβιτς, έκανε λόγο για κάποιες διεφθαρμένες ομάδες, ενώ έκανε επίθεση και στην Κυβέρνηση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε ότι το «τριφύλλι» έχει δώσει 36 επίσημα παιχνίδια στα οποία… έφτυσε αίμα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ για την οποία δεν ισχύει το ίδιο.

Ακούστε το ηχητικό:

 

AEK: «Δεν απαντάμε στις προκλήσεις του Αλαφούζου, το ζήτημα κατάντησε παρωδία»

Previous article

Συγχαρητήρια των Παλαιμάχων στον Δ. Γιαννακόπουλο για τα 49 χρόνια παραχώρησης του γηπέδου μπάσκετ στον Π.Α.Ο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.