0

Η Κόλο Κόλο διατηρεί αποθηκευμένο το όνομα του 31χρονου μεσοεπιθετικού στη μεταγραφική ατζέντα της.

Μπορεί ο Σεμπαστιάν Παλάσιος να μην έπιασε την τρέχουσα σεζόν (6 γκολ – 2 ασίστ – 38 παιχνίδια) τα νούμερα της περυσινής πρώτης του χρονιάς στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (13 γκολ – 3 ασίστ – 43 ματς), ωστόσο το όνομά του δεν έχει σταματήσει να κάνει…γκελ σε αρκετά κλαμπ στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κεντρικής και Λατινικής Αμερικής.

Όπως ακριβώς έγραψε πριν από έναν μήνα η «AS» της Χιλής, σημειώνοντας στο σχετικό ρεπορτάζ πως ο τεχνικός της ομάδας, Γκουστάβο Κιντέρος (φωτ.) δεν έχει βγάλει από τη λίστα του τον άσο του «τριφυλλιού», παρότι έμοιαζε «άπιαστο όνειρο» (όπως χαρακτηριστικά έγραφε) η απόκτησή του στο παζάρι του Ιανουαρίου.

Εσχάτως και σύμφωνα με πληροφορίες από την Χιλή, η ομάδα – θρύλος της χώρας πράγματι κρατάει στις κεραίες της τον «Τούκου», γνωρίζοντας ασφαλώς πως μπαίνει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό που λήγει το καλοκαίρι του ΄24.

Ωστόσο δεν φτάνει από μόνο του ένα δελεαστικό συμβόλαιο (όπως είναι πρόθυμη να προσφέρει η Κόλο Κόλο) προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να υπάρξει deal.

Σε κάθε περίπτωση τον πρώτο και τελευταίο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός και η Κόλο Κόλο, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο (όπως έχουν να λένε αυτοί που γνωρίζουν) κατά πόσον έχει συγχρόνως και την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τα όποια «θέλω» των «πρασίνων» αναφορικά με την προοπτική πώλησης του Παλάσιος κι εφόσον φυσικά στο «Τριφύλλι» μπουν στη διαδικασία να ακούσουν και να αξιολογήσουν όλες τις προτάσεις που θα μπορούσαν να φτάσουν στα χέρια τους.

 

 

 

Μπερνάρ: «Λυπάμαι που δεν σας έφερα τον τίτλο που αξίζατε»

Previous article

Ετοιμάζεται να… φορτσάρει για να κλείσει τα μεταγραφικά ζητήματα άμεσα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.