0

Παρασκηνιακό ρεπορτάζ για το τσεκάρισμα των «πρασίνων» (και) με επίκεντρο παίκτες…by Argentina!

Η φετινή σεζόν έκλεισε για τον Παναθηναϊκό με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και το εισιτήριο της συμμετοχής για τον β΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» ρίχνουν πλέον όλο το βάρος τους στον προγραμματισμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και έχουν σηκώσει μεταγραφικά μανίκια.

Για την ενίσχυση του ρόστερ αφιερώνονται ολοένα και περισσότερες εργατοώρες τις τελευταίες ημέρες και πολλές είναι οι περιπτώσεις παικτών που περνούν απ΄το «μικροσκόπιο» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του.

Εκτός από την πρόσφατη (διπλή) αποστολή ανθρώπου της ομάδας σε Ολλανδία και Βέλγιο και το live scouting report σε παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες των δύο χωρών, στο ραντάρ του «τριφυλλιού» έχουν μπει και ποδοσφαιριστές από την αγορά της Αργεντινής.

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, κλασικά και παραδοσιακά στη χώρα του τάνγκο υπάρχει μια μεγάλη…δεξαμενή παικτών για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια.

Έπειτα απ΄το τελευταίο μεταγραφικό deal στην Αργεντινή με την Ιντεπεντιέντε για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Παλάσιος το καλοκαίρι του ΄21, στον Παναθηναϊκό ήδη «σκαλίζουν» και δείχνουν τη διάθεση να ασχοληθούν επί της ουσίας με συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό η απόκτηση τόσο δεξιού όσο και αριστερού μπακ

Previous article

Ο απολογισμός της σεζόν, η κριτική και η επόμενη μέρα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.