0

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στο μυαλό τους να δώσουν και πόστο στον Ζέκα μετά το φινάλε της καριέρας του.

Ο Ζέκα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων για την ομάδα του Παναθηναϊκού, με τις πιθανότητες επιστροφής του το καλοκαίρι να είναι υψηλές, με σκοπό να ολοκληρώσει την καριέρα του στην αγαπημένη του ομάδα.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Ελληνοπορτογάλος ποδοσφαιριστής θα αναμένεται να αποτελέσει μία ποιοτική επιλογή για το βάθος του ρόστερ και δεν θα έχει ενεργό ρόλο στην αρχική ενδεκάδα, ενώ η πιθανή του επιστροφή δεν θα επηρεάσει κατά κανένα τρόπο τις άλλες κινήσεις που σχεδιάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεσαία γραμμή.

Φυσικά, η παρουσία του Ζέκα θα έχει σημαντικό αντίκτυπο και στα αποδυτήρια, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει καλά το πνεύμα της ομάδας, διαθέτει ηγετικά χαρακτηριστικά και με την πείρα του μπορεί να συμβάλει σε πολλούς τομείς, πέραν του αγωνιστικού κομματιού.

Επιπλέον, τα στελέχη του Παναθηναϊκού ήδη σκέφτονται το πώς θα αξιοποιήσουν τον Ζέκα στο μέλλον, καθώς οι σκέψεις για την ενσωμάτωσή του στην οργανωτική δομή της ομάδας είναι έντονες. Οι «πράσινοι» επιθυμούν να του αναθέσουν έναν ρόλο που θα τον φέρει κοντά στο αγωνιστικό τμήμα αμέσως μετά την αποχώρησή του από τον ενεργό αθλητισμό.

 

Αλαφούζος: «Τεράστια μέρα, η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και πιο όμορφο γήπεδο» (Vid)

Previous article

10+1 international players από το ΝΒΑ που μπορεί να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό (Vids)

Next article

You may also like