0

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να αναβαθμίσουν ποιοτικά το ρόστερ και οι κινήσεις για τη νέα σεζόν γίνονται σε αυτό το επίπεδο.

Με τον σχεδιασμό και τις μεταγραφές της νέας σεζόν ασχολούνται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εμφανίζεται αποφασισμένος για προσθήκες που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την ποιότητα του πράσινου ρόστερ.

 

Στόχος είναι να έχουν υλοποιηθεί 3-4 μεταγραφικές κινήσεις μέχρι τις 15 Ιουνίου, με πρώτο μέλημα την εύρεση δύο χαφ, που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά, αλλά και ενός δεξιού μπακ.

Το όνομα του Οντρέι Λινγκρ της Σλάβια Πράγας, ο οποίος αγωνίζεται ως “δεκάρι”, αλλά και ως δεύτερος επιθετικός, βρίσκεται σταθερά στο προσκήνιο, ωστόσο η “Live Sport” αποκαλύπτει το ενδιαφέρον των Πράσινων και για τον Μίχα Ζάιτς της Φενέρμπαχτσε.

Ο 28χρονος Σλοβένος επιτελικός χαφ μένει ελεύθερος από την τουρκική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι και παρότι γίνεται προσπάθεια από τον σύλλογο να παραμείνει στο ρόστερ, αυτός φέρεται να ψάχνεται για να αποχωρήσει, έχοντας διάφορες προτάσεις στα χέρια του και μία από αυτές είναι του Παναθηναϊκού.

Το Τριφύλλι του προσφέρει ένα εξαιρετικά δελεαστικό συμβόλαιο, ωστόσο στο… παιχνίδι για την απόκτηση του έχει μπει το τελευταίο διάστημα και η Μπεσίκτας, ενώ πριν λίγα χρόνια είχε βρεθεί στο “στόχαστρο” και του Ολυμπιακού.

Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει και ένα “πλεονέκτημα” στην περίπτωση του Ζάιτς, καθώς ήδη έχει στο ρόστερ του τρεις συμπαίκτες του από την εθνική Σλοβενίας (Τσέριν, Βέρμπιτς, Σπόραρ) και αν μη τι άλλο η προσαρμογή του θα ήταν αρκετά πιο εύκολη.

 

Μάγκνουσον: «Ραντεβού την επόμενη σεζόν στη Λεωφόρο»

Previous article

Νικολογιάννης: «Δεν μπορεί πια τίποτα να ακυρώσει το έργο – Σε 36 μήνες ο ΠΑΟ θα έχει το γήπεδό του»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.