0

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φοράει για πέμπτη συνεχή χρονιά η Ναταλία Μεταξά, καθώς η Ελληνίδα κεντρική ανανέωσε το συμβόλαιό της για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Μεταξά για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, για την αγωνιστική σεζόν 2023-24.

Η Μεταξά θα συνεχίζει να φοράει τη φανέλα με το «τριφύλλι» για πέμπτη χρονιά και να ενισχύσει το τμήμα στην επίτευξη των στόχων του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε δήλωση της η Ναταλία Μεταξά ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πέμπτη χρονιά! Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου για άλλη μια σεζόν και από μεριάς μου θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα μου να κρατήσει τα κεκτημένα και να κατακτήσει ακόμα περισσότερα κύπελλα την ερχόμενη σεζόν. Τέλος, θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλη την αγάπη και τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια!».

Ο Ταβάρες υπέστη ρήξη χιαστού και ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε νέο συμβόλαιο

Previous article

Μάγκνουσον: «Ραντεβού την επόμενη σεζόν στη Λεωφόρο»

Next article

You may also like