0

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης. Πώς κατέληξαν οι «πράσινοι» στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε, φυσικά, στο θέμα της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή και πιο συγκεκριμένα του Γιάννη Παπαδημητρίου, εξηγώντας πώς πάρθηκε η απόφαση αυτή στο «τριφύλλι». Όπως είπε, λοιπόν, «στις αρχές της εβδομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Γιάννης Αλαφούζος είχαν συνάντηση και εκεί ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε τη συνεργασία με κάποιον άνθρωπο, που θα βοηθήσει, κυρίως στις μεταγραφές και στην ταχύτητα, που αυτές γίνονται, καθώς ένιωθε ένα παραπάνω βάρος όλο αυτό το διάστημα. Ήταν επιθυμία του Γιοβάνοβιτς.

Από το ραντεβού, λοιπόν, μέχρι σήμερα έγιναν οι επαφές και ανακοινώθηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ενημερώθηκε, φυσικά, ο Γιοβάνοβιτς και ήταν απόλυτα σύμφωνος με την επιλογή του Παπαδημητρίου, τον οποίο γνωρίζει καλά. Ουσιαστικά, τα είπαν και οι δυο τους και τρέχουν ήδη τα μεταγραφικά. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι ποιοτικές προσθήκες και γρήγορα. Μέχρι τις 25 Ιουνίου, που φεύγει η ομάδα για την Αυστρία, θέλουν στον σύλλογο να έχουν αποκτηθεί 3-4 παίκτες».

Από εκεί και πέρα, για τον Όντρεϊ Λινγκρ ο Νικολογιάννης τόνισε ότι είναι «μία πολύ δύσκολη περίπτωση», ενώ υπογράμμισε ότι «αν ο μεγάλος στόχος πέρυσι ήταν να επιστρέψει ο κόσμος δίπλα στην ομάδα, ο φετινός είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός κάτι καλό στην Ευρώπη, κάτι, το οποίο θέλουν πάρα πολύ οι οπαδοί του».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης:

Πηγή: sport-fm.gr

Έτσι ήρθε η βαριά ήττα στο Περιστέρι (Vid)

Previous article

Βοηθός του Καλμαζίδη στον Παναθηναϊκό ο Καμπερίδης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.