0

Σε μεταγραφικό σενάριο εμπλέκουν οι Περουβιανοί τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αφού συνδέουν το όνομα του 24χρονου επιθετικού, Κρίστοφερ Ολιβάρες με τις τρεις ελληνικές ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «elfutbolero», ο 24χρονος επιθετικός που αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ, με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα του Περού έχει προσελκύσει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσά τους ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός.

Ο νεαρός επιθετικός μόνο άγνωστος δεν είναι στην Ελλάδα, αφού είναι γιος του Πέρσι Ολιβάρες, που αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα γεννηθεί το 1999 στη Θεσσαλονίκη, όταν ο πατέρας του αγωνίζονταν στον Δικέφαλο.

Ο Κρίστοφερ Ολιβάρες την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ντεπορτίβο Μουνισιπάλ, μετρώντας έξι γκολ και τρεις ασίστ σε 13 παιχνίδια στην πρώτη κατηγορία του Περού.

 

Βοηθός του Καλμαζίδη στον Παναθηναϊκό ο Καμπερίδης

Previous article

Πήγε με κασκόλ του Παναθηναϊκού στη φιέστα στο Καμπ Νου! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.