0

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε κόντρα στο Περιστέρι στο Game 2 της σειράς των ημιτελικών της Basket League, με τον Χρήστο Σερέλη πλέον να έχει περισσότερες ήττες στην Ελλάδα με τους «πράσινους» από τον προκάτοχό του, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Πλέον ο τεχνικός του «τριφυλλιού», που ανέλαβε τους «πράσινους» στα τέλη του Φλεβάρη, μετράει 5 ήττες εντός των τειχών, έχοντας αποτύχει κόντρα σε Ολυμπιακό, Περιστέρι (δις), ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η ομάδα του Σερέλη έχασε από τους «ερυθρόλευκους» στο πρωτάθλημα, όπως και από τους δύο Δικεφάλους στο φινάλε της Basket League.

Στις 4 ήττες είχε σταματήσει ο Ράντονιτς, όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» υπό την καθοδήγηση του Μαυροβούνιου τεχνικού να φεύγει χαμένο από το παρκέ κόντρα σε Ολυμπιακό (τρεις φορές) και Άρη.

Oι «πράσινοι» με τον Ράντονιτς στον πάγκο τους έχασαν από τους «ερυθρόλευκους» τρεις φορές, σε Super Cup, πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και από τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League.

Σήκωσε μανίκια ο Παπαδημητρίου – Σε πρώτο πλάνο Λινγκρ και ανανέωση Κουρμπέλη

Previous article

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό και Σιώπη στην Τουρκία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.