0

Η συνεργασία του Παπαδημητρίου με τον Παναθηναϊκό προκάλεσε μια αναστάτωση στην Ένωση.

Oτι ο Αλμέιδα αποτέλεσε επιλογή του Παπαδημητρίου το ξέρουν στην ΑΕΚ ακόμα κι οι… κυλιόμενοι διάδρομοι της «OPAP Arena». Κι ας τον πίστωσαν πολλοί στον Κονέ επειδή έφυγε αφ’ ενός ο Γιάννης κι αφ’ ετέρου διότι χρειαζόταν ένα στήριγμα ο Παναής σε μία δύσκολη περίοδο και για εκείνον. Προϊόντος του χρόνου, που γράφει και μια ψυχή, ο Κονέ «έδεσε» με τον Ματίας. Ομως, τον «Πελάδο» πρότεινε ο Παπαδημητρίου. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Πανάθας.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια γνώριζαν εδώ κι αρκετές μέρες για τις επαφές των δύο πλευρών. Ωστόσο, παρά τη γνώση, η ανακοίνωση της συμφωνίας προκάλεσε μία αναστάτωση. Μίνι, αλλά αναστάτωση. Διότι δεν είναι ο Αλμέιδα το μοναδικό παράσημο του Παπαδημητρίου. Ακόμα και στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ υπάρχουν κι άλλες δικές του επιλογές. Για παράδειγμα, κάποιοι τον εμφανίζουν ως εμπνευστή της μεταγραφής του Ελίασον. Τον είχε προτείνει επί Μιλόγεβιτς.

Επίσης, οι φίλοι του στη Νέα Φιλαδέλφεια πιστώνουν στον Παπαδημητρίου και τον Γιόνσον. Κι αυτός, άλλωστε, είχε απασχολήσει νωρίτερα την ΑΕΚ. Ομως, τα μεγαλύτερα παράσημα ο Γιάννης τα έχει κερδίσει στους πάγκους. Εχει φέρει στην Ελλάδα τους τρεις απ’ τους πέντε καλύτερους προπονητές της τελευταίας δεκαετίας. Με βάση, βέβαια, τις επιτυχίες τους και τη διάρκειά τους.

Εκτός απ’ τον Αλμέιδα, ο Παπαδημητρίου έφερε τον Λουτσέσκου και τον Ράσταβατς. Ποιοι μπορούν να συγκριθούν μαζί τους; Μόνο ο Μαρτίνς κι ο Γιοβάνοβιτς. Αρα και το μάτι του κόβει και την απαραίτητη πειθώ διαθέτει. Ξέρουν, λοιπόν, κάποιοι στην ΑΕΚ ότι κάθε επιτυχία του Παπαδημητρίου θα ξυπνάει τις μνήμες απ’ τις τρικλοποδιές που του έβαλαν επειδή τον θεωρούσαν ξένο σώμα, μια και προερχόταν απ’ την Ξάνθη.

Τον Γιάννη είχε σε μεγάλη εκτίμηση κι ο Λουτσέσκου, ο οποίος θέλησε δύο φορές να τον περάσει στον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς επιτυχία.

Πηγή: sportday.gr

 

Οι σκέψεις του Κώτσιρα για το μέλλον του…

Previous article

«Ξέρανε» τον Ολυμπιακό ο Γιουλ και έστεψε… βασίλισσα τη Ρεάλ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.