0

Από την στιγμή που ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού ξεκίνησε ένας προβληματισμός γύρω από την δύναμη που θα έχει εκείνος στη λήψη αποφάσεων.

Η αλήθεια είναι πως όταν η ομάδα λειτουργούσε με τεχνικό διευθυντή εκείνος ήταν που είχε το πάνω στη λήψη αποφάσεων σε σχέση με τον προπονητή. Τα παραδείγματα των Βέλιμιρ Ζάετς, Τσάβι Ρόκα, Κώστα Αντωνίου και Νίκου Νταμπίζα επιβεβαιώνουν λίγο πολύ την πραγματικότητα που έχουμε βιώσει.

Με βάση τα λεγόμενα του όμως στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, ο Γιάννης Παπαδημητρίου βλέπει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή σε ένα διαφορετικό πλαίσιο.

Πιο συγκεκριμένα στην συνέντευξη του στο sport24.gr είχε αναφέρει τα εξής:

Στην Ελλάδα μια ομάδα είτε έχει τεχνικό διευθυντή είτε όχι το σημαντικότερο πρόσωπο είναι ο προπονητής.

Είναι ο πρόεδρος και ο προπονητής. Ο προπονητής είναι πάντα στο επίκεντρο και εμείς βρισκόμαστε γύρω από αυτόν για να βοηθούμε την δουλειά του.

Καλό είναι να κρατήσουμε αυτή την τοποθέτηση του και να δούμε πως θα δουλέψει το νέο σχήμα που διαμορφώθηκε.

Αυτό πάντως που βγαίνει από την ομάδα με έμφαση είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει και πάλι τον τελευταίο λόγο σε όλες τις μεταγραφικές κινήσεις και ο Παπαδημητρίου θα φροντίσει ώστε η συλλογή δεδομένων για υποψήφιους στόχους και οι διαπραγματεύσεις να κινούνται σε ένα πιο γρήγορο πλαίσιο. Ταυτόχρονα η γκάμα επιλογών του κοουτς θα ανοίξει ακόμη περισσότερο καθώς ο Παπαδημητρίου έχει εδώ και χρόνια τις δικές του διασυνδέσεις μέσα στην ποδοσφαιρική αγορά.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε προσεχώς στην πράξη.

Μια κουκλάρα Τουρκάλα δημοσιογράφος που λατρεύει Ελλάδα και Παναθηναϊκό! (Pics)

Previous article

Κοτζιάς: Σέντερ από το “πάνω ράφι” για τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.