0

Οι πρώτοι στόχοι του Τριφυλλιού και τι γίνεται με Πάντερ-Λεζόρ! Οι Πράσινοι πήγαν για “βόλτα” στο Περιστέρι, αλλά ελπίζουν σε σαφώς καλύτερη συνέχεια του χρόνου αφού το ρόστερ δεν θα θυμίζει σε τίποτα το φετινό.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία ακόμη τραγική εμφάνιση το απόγευμα του Σαββάτου και γνώρισε έτσι την βαριά ήττα από το Περιστέρι (73-58). Οι «πράσινοι» πήγαν στο κλειστό της ομάδας της δυτικής όχθης περισσότερο για βόλτα παρά για να παίξουν μπάσκετ και τιμωρήθηκαν παραδειγματικά από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Αυτά τα παιχνίδια των πλέι-οφ είναι κατά κάποιον τρόπο και κριτήριο για κάποιους από τους υπάρχοντες παίκτες μήπως και μπορέσουν να σώσουν το τομάρι τους για την επόμενη χρονιά. Οι περισσότεροι, πάντως, θα δουν την πόρτα της εξόδου, αφού δεν κρίνονται κατάλληλοι να βρίσκονται σε ένα πολύ δυνατό ρόστερ, που ετοιμάζεται να φτιαχτεί.

Σε αυτό ο Εργκίν Αταμάν θέλει να έχει τον Κέβιν Πάντερ και για αυτό γίνεται μεγάλη προσπάθεια να αποκτηθεί. Ο σούτινγκ-γκαρντ της Παρτίζαν πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα και είναι περιζήτητος. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δουλεύει πολύ καλά το θέμα και αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να τον κάνει δικό του.

Οι Παναθηναϊκοί βλέπουν με μεγάλο ενδιαφέρον και το φάιναλ-φορ του Κάουνας καθώς θέλουν στην ομάδα τους και τον Μάριο Χεζόνια για την επόμενη χρονιά. Αλλά και τον Μάικ Τζέιμς.

Πάντερ, Χεζόνια, Τζέιμς και Λεζόρ είναι οι τέσσερις μεγάλοι στόχοι και αν γίνουν εφικτοί τουλάχιστον οι δύο, τότε οι «πράσινοι» θα έχουν καταφέρει πολλά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την τεράστια επιτυχία με την εξασφάλιση του ΟΑΚΑ για 49 χρόνια θέλει να φτιάξει και ομαδάρα, για αυτό και έχει βγει στην αγορά, δίνοντας πολύ μεγάλα ποσά, όπως φάνηκε και στη περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο. Του Αργεντίνου το θέμα δεν έχει τελειώσει οριστικά, αλλά η Ρεάλ συνεχίζει να είναι τα μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Στην περίπτωση, που οριστικοποιηθεί ότι είναι αρνητικό το θέμα, ο Παναθηναϊκός θα πάει στο ΝΒΑ για να βρει τον βασικό του πλέι-μέικερ, ενώ ολοένα και ακούγεται τελευταίως το ενδεχόμενο επιστροφής του Νικ Καλάθη. Όχι για να είναι ο βασικός πλέι-μέικερ, αλλά να είναι το μπακ-απ αυτού.

Κάτι, που δεν χαλάει κανέναν «πράσινο».

Πηγή: sportdog.gr

 

Τι να περιμένει ο Παναθηναϊκός από τον Παπαδημητρίου

Previous article

Βολές Μποντιρόγκα για άνιση αντιμετώπιση του Παναθηναϊκού: «Τα στάνταρ δεν ήταν ίδια για όλους»!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.