0

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε την ομοιότητα του Γιάννη Παπαδημητρίου με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τόνισε ότι η επιστροφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό θα κλείσει σύντομα.

Το… στόρι πίσω από την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Φαινόταν ότι ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε σε έναν τεχνικό διευθυντή αλλά δεν είχε βγει τίποτα προς τα έξω. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε στον Γιάννη Αλαφούζο στη συνάντησή τους ότι δεν μπορούσε να σηκώσει άλλο το βάρος και των μεταγραφών, ζητώντας βοήθεια. Εκείνη την ώρα έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Παπαδημητρίου, έδωσε την συγκατάθεσή του. Τον ξέρει, γνωρίζονται. Μετά έγινε το ραντεβού Αλαφούζου-Παπαδημητρίου και έτσι προέκυψε η συμφωνία και η επίσημη ανακοίνωση το Σάββατο», είπε μεταξύ άλλων.

Σκιαγραφώντας το προφίλ του Παπαδημητρίου, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι «είναι ένας άνθρωπος που ψάχνει πολύ, κάνει ταξίδια στο εξωτερικό, βλέπει παίκτες και για να καταλήξει σε έναν παίκτη το τσεκάρει αρκετά. Είναι ίδιος με τον Γιοβάνοβιτς σε αυτό το κομμάτι. Θα το κάνει αυτό ο Παπαδημητρίου και τώρα, ξέροντας θέσεις και χαρακτηριστικά, και θα αποφασίσει ο Γιοβάνοβιτς».

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι θα τελειώσει το θέμα του Ζέκα μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για να έρθει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει στην συνέχεια έναν ρόλο στην ομάδα.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Πηγή: sport-fm.gr

 

Ο Μητσοτάκης επέστρεψε τη διερευνητική εντολή – Νέες εκλογές στις 25/06!

Previous article

«Τρέχουν» μεταγραφικά και ανανεώσεις

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.