0

Ο Νίκος Αθανασίου χαρακτήρισε στον bwinΣΠΟΡ FM επιβεβλημένο τον ερχομό ενός τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι πρέπει να «δυναμώσει» περισσότερο το οργανόγραμμα της ΠΑΕ.

Σημαντική χαρακτήρισε επί της αρχής την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, εξηγώντας το… γιατί.

«Η είδηση του σαββατοκύριακου είναι η πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου, μια κίνηση επιβεβλημένη 100% ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντιμετώπισε δυσκολίες στον μεταγραφικό του σχεδιασμό τα τελευταία χρόνια. Κάθε προσθήκη ανθρώπου που μπορεί να δώσει λύσεις στο οργανωτικό κομμάτι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Μπορεί να κάνει κι άλλες σε αυτό το κομμάτι ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε να προσληφθεί ένας τεχνικός διευθυντής για να φύγει από πάνω του ένα μεγάλο βάρος που δεν έπρεπε να έχει. Θα το δούμε στην πράξη εάν είναι καλή, κακή ή μέτρια επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν αλλάζει κάτι στην ιεραρχία του «τριφυλλιού», καθώς ναι μεν θα γίνει πιο ευέλικτο, αλλά ο Γιοβάνοβιτς θα έχει πάντα τον πρώτο και τελευταίο λόγο για όλα.

Ο Αθανασίου σημείωσε πως μπροστά υπάρχει ένα μήνας όπου ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να έχει κάνει τρεις μεταγραφές έγκαιρα για να ενσωματωθούν αυτές στην ομάδα πριν τα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Ενώ επισήμανε ότι πολύ δύσκολα θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την απόκτηση του Λινγκρ από τους «πράσινους» πριν την ολοκλήρωση του τσεχικού πρωταθλήματος, το επόμενο σαββατοκύριακο.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.gr

«Τρέχουν» μεταγραφικά και ανανεώσεις

Previous article

Κλείνει της επόμενες ώρες και επιστρέφει ο Ζέκα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.