0

Ο Κάρλος Ζέκα ετοιμάζεται να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα και η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό γίνεται για συγκεκριμένους λόγους.

Ο Κάρλος Ζέκα επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, αφού πλέον το θέμα της επανόδου στο τριφύλλι είναι στην τελική του ευθεία. Το μόνο που απομένει είναι να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Κοπεγχάγη και φυσικά να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο 34χρονος διεθνής είναι σε φάση επιστροφής μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό τον περασμένο Οκτώβριο (υπέστη δεύτερη ρήξη χιαστού), όπως συμβαίνει αντίστοιχα με τον Αϊτόρ και οι «πράσινοι» θα εξετάσουν εξονυχιστικά τον παίκτη προτού καταλήξουν σε συμφωνία.

Η επικείμενη επιστροφή του Ζέκα στον Παναθηναϊκό είναι από αυτές που έχουν προκαλέσει χαμόγελα στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για έναν αγαπητό ποδοσφαιριστή, που δέθηκε με την εξέδρα, τίμησε την πράσινη φανέλα και ήταν από τους ηγέτες των αποδυτηρίων.

Η προσωπικότητά του είναι έντονη και έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην ομάδα και η παρουσία του στο Κορωπί θα τονώσει το «πράσινο» στοιχείο και θα δυναμώσει το κλίμα.

Αυτό το τελευταίο είναι που πρέπει να κρατήσουμε αφού επί της ουσίας ο Ζέκα ετοιμάζεται για το come back κυρίως για τα αποδυτήρια. Η προσωπικότητά του είναι έντονη και έχει αφήσει το αποτύπωμά της στην ομάδα και η παρουσία του στο Κορωπί θα τονώσει το «πράσινο» στοιχείο και θα δυναμώσει το κλίμα.

Αυτά ως προς το αγωνιστικό κομμάτι και τα ερωτήματα που έχουν γεννηθεί για το αν πρόκειται για μία μεταγραφική ενίσχυση που λογίζεται από τις… βασικές. Προφανώς ο Ζέκα δεν επιστρέφει στον Παναθηναϊκό για να παίζει βασικός, αλλά για να είναι μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση όποτε χρειάζεται. Επιστρέφει και για το… αύριο. Την επόμενη μέρα της καριέρας του και είναι δεδομένο πως όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια θα γίνει συζήτηση για να αναλάβει πόστο στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο Ζέκα είναι ο αστερίσκος στον εφετινό μεταγραφικό σχεδιασμό. Είναι το έξτρα και η επικείμενη απόκτησή του δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω ως προς τη γενικότερη ενίσχυση του τριφυλλιού το καλοκαίρι.

Πηγή: sportday.gr

 

Η περίπτωση Γιαννούλη δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει στις μεταγραφές

Previous article

Με διακριτικό τρόπο πανηγύρισε το σουτ του Γιουλ ο Τζέιμς! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.