0

Ο Παναθηναϊκός φτιάχνει τρία νέα γήπεδα και ξενώνα στο Κορωπί, καθιστώντας το το πληρέστερο προπονητικό κέντρο στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού απέκτησε το 2013 το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. Αυτή την περίοδο, οι άνθρωποι στην ομάδα του «Τριφυλλιού» επιδιώκουν να διευρύνουν και να αναβαθμίσουν το «Γ. Καλαφάτης», με σκοπό να το μετατρέψουν σε μια από τις πιο πλήρεις και αξιόλογες αθλητικές εγκαταστάσεις στη χώρα.

Αυτή τη στιγμή, γίνεται κατασκευή τριών καινούργιων ποδοσφαιρικών γηπέδων. Ένα από αυτά θα διαθέτει φυσικό γρασίδι και προβλέπεται να ολοκληρωθεί -σύμφωνα με τον προγραμματισμό- μέχρι τα μέσα του Ιουνίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την προετοιμασία της ομάδας.

Επιπλέον, τα άλλα δύο γήπεδα θα είναι εξοπλισμένα με προηγμένο πλαστικά τάπητα τελευταίας τεχνολογίας και θα προορίζονται για τις Ακαδημίες της ομάδας. Αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τον Αύγουστο, κάτι που θα διευκολύνει την ανάπτυξητων νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, γίνεται και η κατασκευή ενός ξενώνα, ο οποίος θα χρησιμοποιείται από την αποστολή του «Τριφυλλιού» για τα εντός έδρας και εκτός έδρας παιχνίδια στην Αττική. Αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντας έτσι επιπλέον εγκαταστάσεις για την ομάδα και εξυπηρετώντας τις ανάγκες των παικτών κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Με διακριτικό τρόπο πανηγύρισε το σουτ του Γιουλ ο Τζέιμς! (Vid)

Previous article

Το νέο λάβαρο του Ολυμπιακού μετά την ήττα στον τελικό! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.