0

Με ανακοίνωση της η Δανική ομάδα ανακοίνωσε ότι στο τέλος της φετινής σεζόν ο Κάρλος Ζέκα θα αποτελέσει παρελθόν από την Κοπεγχάγη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κοπεγχάγης:

Ο αρχηγός της FC Copenhagen Carlos Zeca αποφάσισε να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν όταν λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Ζέκα θα έχει τον επίσημο αποχαιρετισμό και το αφιέρωμα που του αξίζει στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο Πάρκεν στις 4 Ιουνίου. Καλούμε όλους όσους έχουν την ευκαιρία να έρθουν και να αποχαιρετήσουν τον καπετάνιο.

Ζέκα : Ώρα να πούμε αντίο
«Έφτασε η ώρα να πούμε αντίο», είπε ο Ζέκα . «Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν πολύ χαρούμενος και μεγάλη τιμή που έπαιξα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους.

«Κάθε χαρούμενη ιστορία έχει ένα τέλος, αλλά θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως έκανα πάντα.

«Ανυπομονώ να σας δω όλους την επόμενη Κυριακή στο Πάρκεν και να σας αποχαιρετήσω όλους».

Πίτερ Κρίστιανσεσν: Ένας από τους σπουδαίους αρχηγούς
«Ο Zeca είναι ένας από τους σπουδαίους αρχηγούς στην ιστορία της FC Κοπεγχάγης», λέει ο αθλητικός διευθυντής Peter Christiansen.

“Έχει δώσει το 110 τοις εκατό για τον σύλλογο και υπήρξε ένας δυνατός ηγέτης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όταν δεν μπορεί να παίξει μόνος του, ήταν εκεί για τους συμπαίκτες του χωρίς προβλήματα. “Θα μας λείψει

στο ο σύλλογος, αλλά μαζί μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω με περηφάνια για μια φανταστική περίοδο μαζί, με τίτλους και ποδόσφαιρο Champions League, που ήταν το μεγάλο του όνειρο.

“Ευχόμαστε στον Zeca και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ και ανυπομονούμε να του δώσουμε ένα υπέροχο αντίο στο Πάρκεν.”

Ο Ζέκα έχει παίξει 193 αγώνες για τους Lions και έχει κερδίσει δύο πρωταθλήματα Δανίας. Βοήθησε επίσης τον σύλλογο να προκριθεί στη φάση των ομίλων του Champions League αυτή τη σεζόν, προτού δυστυχώς υποστεί άλλο έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Γιάκομπ Νίατραπ: Ένα πρότυπο για όλους
«Όλοι μέσα και γύρω από την FC Copenhagen αγαπούν τον Zeca – τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως άτομο», λέει ο επικεφαλής προπονητής Jacob Neestrup.

“Δεν έβαλε ποτέ τον εαυτό του πρώτο, αλλά πάντα τον σύλλογο και την ομάδα. Αυτό τον κάνει τον τέλειο ηγέτη και πρότυπο για όλους. Θα είναι πάντα ένα μεγάλο μέρος μας. “Τώρα θα τελειώσουμε τη σεζόνμε την υποστήριξή του και τότε στείλτε τον στο δρόμο του με τον φόρο τιμής που του αξίζει για τις μεγάλες προσπάθειές του για τον σύλλογο».

Φουντώνουν τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Λινγκρ! (Pic)

Previous article

Απάντηση στα ελληνικά ο Χεζόνια σε μήνυμα της Θύρας 13 Άρτας: «Σας ευχαριστώ όλους, σας αγαπώ»! (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.