0

Ο Κάρλος Ζέκα, που θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Κοπεγχάγη, αποχαιρέτησε μέσω video τον κόσμο της ομάδας αναφέροντας πως ήταν μεγάλη του τιμή που φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου.

Στις 30 Ιουνίου ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Κάρλος Ζέκα με την Κοπεγχάγη και όπως έχουμε ήδη γράψει είναι προ των πυλών στον Παναθηναϊκό.

Ο 34χρονος ελληνοποιημένος μέσος αποχαιρέτησε μέσω ενός video που δημοσιεύτηκε στα social media της ομάδας τον κόσμο του συλλόγου, δηλώνοντας περήφανος που αγωνίστηκε στην ομάδα.

“Έφτασε η ώρα να πούμε αντίο. Θέλω να ξέρετε ότι ήμουν πολύ χαρούμενος και ήταν μεγάλη μου τιμή που έπαιξα για τον σύλλογο και τους φιλάθλους.

Κάθε χαρούμενη ιστορία έχει κι ένα τέλος, αλλά θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος της σεζόν και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όπως έκανα πάντα.

Ανυπομονώ να σας δω όλους την επόμενη Κυριακή στο Πάρκεν και να σας αποχαιρετήσω όλους”.

Από τη μεριά του κι ο σύλλογος αποχαιρέτησε τον Ζέκα, με τον τεχνικό διευθυντής να δηλώνει:

“Ο Ζέκα είναι ένας από τους σπουδαιότερους αρχηγούς στην ιστορία της Κοπεγχάγης. Έχει δώσει το 110% για τον σύλλογο και υπήρξε ισχυρός ηγέτης τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όταν δεν μπόρεσε να παίξει μόνος του, ήταν εκεί για τους συμπαίκτες του χωρίς προβλήματα.

Θα μας λείψει στον σύλλογο, αλλά μαζί μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω με περηφάνια για μια φανταστική περίοδο, με τίτλους και πορεία στο Champions League, που ήταν το μεγάλο του όνειρο.

Ευχόμαστε στον Ζέκα και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ και ανυπομονούμε να του αποχαιρετήσουμε όπως πρέπει στο Πάρκεν”.

 

Όταν ακούς για Μάικ, Χεζόνια και Πάντερ κάποιοι… τρέμουν αυτό που έρχεται

Previous article

Ζέκα: «Επιστρέφω στο σπίτι μου»! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.