0

Οι «πράσινοι» έκαναν το 2-1 απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και ο Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ της ομάδας, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε:

«Όλοι ξέρουν την κατάστασή μας. Είχαμε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και πάντα κάτι αλλάζει. Εμείς πρέπει πάντα να δείχνουμε το μαχητικό μας πνεύμα. Έμειναν μερικές βδομάδες ακόμα και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε.

Για το παιχνίδι: «Ήμασταν καλοί επιθετικά, όχι τόσο αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο.  Στο Περιστέρι τους αρέσει να… μιλάνε. Οι παίκτες και οι προπονητές μιλάνε πολύ, βάζουν πίεση έτσι τους διαιτητές. Είναι καλή ομάδα, θα συνεχίσουν να μιλάνε, αλλά εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Θέλουμε να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας, αλλά δεν είμαστε σούπερ συνεπείς. Προσπαθεί ο κόουτς να μας ενώσει, αλλά κάτι δε λειτουργεί σωστά. Υπάρχουν κάποια προβλήματα. Αλλά πάντα παλεύουμε, βγάζουμε ενέργεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Σερέλης: «Όλα είναι θέμα νοοτροπίας και άμυνας»

Previous article

Σερέλης: «Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα στο πρώτο μέρος – Το παιχνίδι κρίθηκε στα 15 λεπτά του 2ου ημιχρόνου»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.