0

Ο Κάρλος Ζέκα άσος δεν είχε… τρελές απαιτήσεις στην επιστροφή του!

Η πρώτη κίνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι γεγονός και μάλιστα είναι ήχηρη και με έντονο άρωμα από το παρελθόν, με έναν από τους πλέον αγαπημένους παίκτες της πράσινης εξέδρας να γυρίζει… σπίτι του.

Αυτός είναι ο Ζέκα, ο οποίος έξι χρόνια μετά από την αποχώρησή του από το τριφύλλι για λογαριασμό της Κοπεγχάγης ανήκει και πάλι στο δυναμικό της αθηναϊκής ομάδας, με τον 34χρονο διεθνή μέσο να υπογράφει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και να ανακοινώνεται η απόκτησή του το πρωί της Τετάρτης (24/05).

Οι απολαβές του

Όπως είναι λογικό αρκετός κόσμος χάρηκε με την επιστροφή του στο τριφύλλι, ωστόσο… αρκετοί δυσανασχέτησαν, διότι θεωρούν ότι έχει μεγαλώσει αρκετά ηλικιακά. Πάντως, στόχος του Ζέκα ήταν να κλείσει τη καριέρα του στον Παναθηναϊκό για αυτό θα πάρει μικρότερο συμβόλαιο από αυτό που είχε κάνει στο παρελθόν με το τριφύλλι. Σύμφωνα με πληροφορίες θα λάβει ένα συμβόλαιο κοντά στις 200 χιλ. ευρώ!

Μην το χάσετε: Το Παναθηναϊκό κόμικ «1908» είναι και πάλι εδώ!

Previous article

Νικολογιάννης: Άμεσα οι εξελίξεις με Κουρμπέλη – Προανήγγειλε στην ουσία αποχώρηση Λινγκρ ο τεχνικός της Σλάβια!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.