0

Οι φίλοι της Σπόρτινγκ Λισαβόνας θεωρούν ότι η καλύτερη επιλογή είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος να παραχωρηθεί δανεικός.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετακινήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα του Παναθηναϊκού στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, χωρίς να καταφέρει να εδραιωθεί, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται κυρίως στην β’ ομάδα.

Κατά τον Ιανουάριο, οι Πορτογάλοι εξέφρασαν ενδιαφέρον να τον δανείσουν σε άλλη ομάδα και φαίνεται πως πρότειναν τον Παναθηναϊκό ως πιθανή επιλογή, αλλά ο ίδιος ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Τώρα, οπαδοί της Σπόρτινγκ πραγματοποίησαν μια δημοσκόπηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αποφασίσουν τι πρέπει να γίνει με τον Έλληνα μέσο, με την πλειοψηφία (54.8%) να ψηφίζει υπέρ της παραχώρησής του με την μορφή του δανεισμού.

Το 40.1% επιθυμεί την αποχώρησή του από την ομάδα, ενώ μόλις το 5.1% επιθυμεί να παραμείνει ο Αλεξανδρόπουλος στους «Λιοντάρια».

Στο Περιστέρι με στόχο να τελειώσουν την σειρά

Previous article

Ο Ζέκα που έρχεται για να παλέψει και οι χαφ που θα ανεβάσουν το επίπεδο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.