0

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε για μια ακόμα φορά πως η διαιτησία «έκλεψε» από τον ΠΑΟΚ το περσινό Κύπελλο.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε σε συνέντευξη στην Ρουμανία:

Ξοδέψατε πολλή ενέργεια και σε δημόσιες διαμάχες με τις αθηναϊκές ομάδες. Πού βρίσκετε τόση δύναμη;

«Είναι καθήκον μου να προστατεύσω την ομάδα μου. Μπορεί να φαίνεται δικαιολογία για τη φετινή σεζόν, αλλά υπήρξαν στιγμές που βρεθήκαμε ντροπιαστικά σε μειονεκτική θέση λόγω διαιτησίας. Χάσαμε βαθμούς από αδιανόητα λάθη VAR. Ήταν σκόπιμα λάθη, χωρίς αμφιβολία. Η ιδιαιτερότητα του ελληνικού Πρωταθλήματος είναι ότι μιλάμε για αγώνες μεταξύ ομάδων, στους οποίους υπάρχουν και πολιτικές επιρροές.

Στην Ελλάδα δεν αρκεί μόνο να παίζεις στο γήπεδο, οπότε μια ομάδα θα υποφέρει. Χάσαμε έναν τίτλο από μια αδιανόητη απόφαση κάποιων επιτροπών, που μας αφαίρεσαν τους βαθμούς και έδωσαν το Πρωτάθλημα σε άλλη ομάδα».

Εννοείτε τον τίτλο του 2018, που πήγε στην ΑΕΚ, σωστά;

«Ακριβώς! Επιπλέον, μπήκαμε στην επόμενη σεζόν με δύο βαθμούς ποινής, μόνο και μόνο για να έχουμε μια τέλεια χρονιά και να αναπληρώσουμε το χάντικαπ με σερί 26 νικών και 4 ισοπαλιών. Πήραμε το Πρωτάθλημα αήττητοι.

Στη συνέχεια, στον περσινό τελικό του Κυπέλλου χάσαμε ξανά από τον Παναθηναϊκό λόγω διαιτητικών λαθών που επηρεάστηκαν από το VAR. Ιστορική ομάδα ο Παναθηναϊκός, με μεγάλες επενδύσεις, αλλά πίεσε για το τρόπαιο γιατί δεν είχε κερδίσει τίποτα εδώ και καιρό…».

 

Νικολογιάννης: «Εβδομάδα επαφών για Λινγκρ – Ανοικτό του Κουρμπέλη»

Previous article

Μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με τη Σλάβια για τον Λινγκρ με 3+1 εκατ. ευρώ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.