0

Το μέλλον του Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα δείχνει ιδιαίτερα χλωμό και ήδη τα πρώτα σενάρια για τον Μαυροβούνιο forward κάνουν την εμφάνισή τους.

Νίκολα Μίροτιτς και Μπαρτσελόνα δείχνουν να τραβούν χωριστούς δρόμους, καθώς με τις περικοπές που αναμένεται να κάνει η «Μπάρτσα» τα 11εκ ευρώ μεικτά του Μίροτιτς είναι δυσβάσταχτα.

Έτσι, λοιπόν, έχει αρχίσει ήδη η σεναριολογία αναφορικά με την επόμενη ομάδα του Μαυροβούνιου σέντερ. Πιο συγκεκριμένα, ένα δημοσίευμα στην Τουρκία αναφέρει ο πως οι επιλογές του Μίροτιτς στην Ευρώπη είναι δύο είτε η Μονακό είτε ο Παναθηναϊκός.

Σενάρια αναφέρουν επίσης ότι και η Εφές ετοιμάζει μεγάλη πρόταση ενώ και το ΝΒΑ είναι μία επιλογή ακόμα κυρίως λόγω και των οικονομικών του απαιτήσεων.

Αναλυτικά τα όσα έγραφε ο Ανίλ Γιουσάλ:

Αυτή είναι η μεγάλη βόμβα. Ο Νίκολα Μίροτιτς δεν αναμένεται να μείνει Μπαρτσελόνα. Ειλικρινά, με τις τρέχουσες προσδοκίες για τα χρήματα, θα ήταν καλύτερο να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο δυνατότητες στην Ευρώπη. Το πρώτο είναι το Μονακό. Το καλύτερο σενάριο είναι ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι η απόδοσή του με τον Εργκίν Αταμάν δάσκαλο θα είναι πολύ παραγωγική.

«H Τραμπζονσπόρ επιβεβαιώνει ότι προχωράει θετικά του Κουρμπέλη»

Previous article

Ζέκα: «Σημαίνει τα πάντα που ολοκλήρωσα έτσι την ιστορία μου στην Κοπεγχάγη!»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.