0

Εάν ο Κουρμπέλης αποχωρήσει, τότε δεν αποκλείεται το όνομα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου να απασχολήσει το «Τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει τώρα στην προσοχή του στις μεταγραφές και αυτήν την στιγμή η προτεραιότητά του είναι η διατήρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει άμεσα στην τελική πρόταση που του έγινε.

Αν παραμείνει στην ομάδα, είναι απίθανο να υπάρξει κίνηση για άλλον ποδοσφαιριστή που να παίζει στη θέση του αμυντικού χαφ, καθώς εκτός από τον αρχηγό, υπάρχουν επίσης οι Πέρεθ, Τσοκάι και Ζέκα.

Σε περίπτωση που ο Κουρμπέλης φύγει, τότε θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένας αμυντικός χαφ και υπάρχει η πιθανότητα να απασχολήσει ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος αποχώρησε πέρυσι από την ομάδα για να πάει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Είναι προφανές ότι ο προπονητής Αμορίμ δεν τον συμπεριλαμβάνει προς το παρόν στα σχέδιά του και είναι πολύ πιθανό να προτείνει την παραχώρησή του με την μορφή του δανεισμού για την επόμενη χρονιά.

Ζέκα: «Σημαίνει τα πάντα που ολοκλήρωσα έτσι την ιστορία μου στην Κοπεγχάγη!»

Previous article

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 81-67: Με άμυνα από ατσάλι και μπασκετικό εγωισμό, έδωσε ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον τελικό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.