0

Ο Οντρέι Λινγκρ θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό και πιέζει την Σλάβια προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Παναθηναϊκός έχει στην κορυφή της λίστας του την απόκτηση του Οντρέι Λινγκρ, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την Σλάβια Πράγας καθώς δεν έχει αποδεχθεί καμία από τις προτάσεις ανανέωσης που του έχουν υποβληθεί.

Το «Τριφύλλι» ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή από τον περασμένο Ιανουάριο και επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ του. Φαίνεται ότι ο ίδιος ο παίκτης έχει πειστεί για τις προοπτικές που προσφέρει ο Παναθηναϊκός και επιθυμεί να συνεχίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Ελλάδα.

Ο Λινγκρ είχε εκφράσει θετική διάθεση για τη μεταγραφή του ακόμη κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, αλλά οι απαιτήσεις της Σλάβια εμπόδισαν την ολοκλήρωση της συμφωνίας τότε. Τώρα, οι Τσέχοι αναμένεται να έχουν χαμηλότερες αξιώσεις, καθώς ο παίκτης εισέρχεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Αυτό ακριβώς θέλει να εκμεταλλευτεί το «Τριφύλλι», προκειμένου να φτάσει σε οριστικό «deal» με την τσεχική ομάδα και να φέρει τον παίκτη στην χώρα μας!

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 81-67: Τα highlights της νίκης

Previous article

Συναντήθηκαν στην Πόλη Αταμάν και Ραζνάτοβιτς (Pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.